Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TSM’in Orta Koridor Oyuncusu Bjergsen Emekli Oldu

 
     Søren “Bjergsen” Bjerg, TSM YouTube kanalından yaptığı duyuru ile profesyonel League of Legends oyunculuğunu bıraktığını açıkladı. Profesyonel oyunculuk kariyerine son veren Bjergsen, TSM‘de aktif olarak rol almaya devam edecek.
 
     Bjergsen, kariyerinin büyük çoğunluğunu TSM takım kadrosunda geçirdiği için şimdiye kadarki en ikonik League of Legends oyuncularından biri oldu. Transferinden bu yana orta koridor hakimiyeti ve oyun tarzı, onu en üst noktaya taşıdı.
 
 
 
     "TSM ile profesyonel olarak oyun oynamış olmak bana çok şey kattı. Onlara her şey için teşekkür ediyorum. Lise zamanlarında çok depresif bir çocuktum ve League of Legends’ı ilk başta sadece okuldan kaçmak için oynuyordum.
 
     8 yıldır profesyonel oyunculuk yapıyorum ve bunun yaklaşık 6 yılı TSM’de geçti. Bundan sonra profesyonel oyunculuktan emekli oluyorum ve yine TSM’in ana koçluk görevini üstleniyor olacağım. Bu kararı ciddi olarak yaklaşık bir senedir düşünüyorum hatta Bahar sezonu bittiğinde gerçekleştirecektim fakat takımımla oyuncu olarak güzel bir sezon daha oynamak istedim.

     Aslında tam olarak emekli oluyor gibi hissetmiyorum. Sadece sahnede göz önünde olmayacağım. Fakat arka planda yine aynı şeyler için tam zamanlı çalışıyor olacağım. Bunlar: başarı, LCS’i kazanmak, Dünya Şampiyonasında iyi oynamak ve en büyük hedef olarak da Dünya Şampiyonası’nı kazanmak!"
Çeviri: Playerbros 
 
     Bjergsen yaptığı açıklamada bunun aldıkları son Dünya Şampiyonasından 0-6’lık grup sonucuyla ilgisi olmadığını tam aksine LCS’in İlkbahar ve Yaz mevsimlerinden beri düşündüğünün altını çizdi. Bjergsen, önümüzdeki sezonlarda TSM’de ana antrenör olarak liderlik edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
PS5 Kutu Açma Videosu FIFA 21 PS5 ve Xbox Series için 4 Aralık'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız