Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TR Endurance F1 2020 Ligi Başlıyor!

 
     Motorsport Türkiye desteğiyle düzenlenen TR Endurance F1 2020 elektronik spor turnuvasında sezon Avustralya yarışı ile bugün başlıyor!

     F1 2012 serisinden bu yana oyun içerisinde düzenli olarak elektronik spor şampiyonaları düzenleyen TR Endurance ekibi, üst üste 9. oyunda da bu geleneğini sürdürüyor. Heyecan sezonun ilk yarışıyla bu akşam başlıyor!
 
     Codemasters'ın F1 2020 platformunda düzenlenecek turnuvanın ilk yarışı Avustralya, Albert Park pistinde gerçekleşecek. 20 pilotun katılacağı Motorsport Türkiye desteğiyle düzenlenen TR Endurance F1 yarışı bugün TSİ 21:00'da Motorsport Türkiye YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yarışı Motorsport Türkiye Editörü Emre Baltaoğlu sunacak, yorumcu koltuğunda ise Kemal Kurtoğlu olacak.
 
     TR Endurance F1 League 2012'de kurulmuş; PC platformunda Steam üzerinden, sene başından belirlenen bir takvim ile yarışlarını düzenleyen; F1 kural ve puanlama sistemini benimseyen bir oluşumdur. Yarışlar Pazar günleri saat 21:00'da gerçekleşir ve puanlama sistemi F1 esaslarına göre yapılır.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Motorsports F1 2020 Codemasters Formula 1 yarış PS4 Xbox One PC Stadia
Gla1ve, Astralis'e Geri Döndü! LEC 2020 Yaz Mevsimi Tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F1 2020
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız