Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TMNT Film Yönetmeni Jonathan Liebesman Olabilir

1990 yılında vizyona giren filmdem bir kare

    2007 yılında CGI filmiyle hayal kırıklığı yaşatan Ninja Kaplumbağalar, 1990 yılında çıkan filminin yeniden uyarlamasıyla gündemde. Daha önce Iron Man filminde senaristlerinin dahil olduğu film ekibine son olarak Mission Impossible 4: Ghost Protocol'ün senaristleri John Appelbaum ve Andre Nemec de dahil oldu.
 
    Ancak filmin yönetmeni henüz ortalarda yok. Yönetmen hakkında gelen dedikodularsa şu sıralar Wrath of  the Titans isimli (Clash of the Titans devam filmi) filmini tamamlayan Jonathan Liebesman. Yönetmen daha önce Battle: Los Angeles isimli filmle de adından söz ettirmişti. Yapımcılığını yüksek bütçeli filmleriyle tanıdığımız Micheal Bay tarafından üstlenilen Teenage Mutant Ninja Turtles filmi 1 senedir başlangıç aşamasında.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action adventure nintendo wii ubisoft ninja turtles ninja kaplumbağalar Fighting dövüş tmnt film ninja kaplumbağalar film
Mass Effect 3'ten Kısa Bir Teaser Walking Dead'in Blu-ray Seti Sağlam Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bolu1989

15.2.2012 18:23:46

0
Ninja kaplumbağlar.Ben istemiyorum.Hiçbir filmini de beğenmemişimdir zaten.Yukarda da adı geçen filmlerin hiçbiri iyi film değil zaten. Battle:la olsun , titan şeysi olsun. Para ve emeğe yazık.Artık daha yaratıcı olun ne bu yav. Aynı şeyleri tekrar çekip duruyolar. Yaratıcılık kalmadı hiç.

tnszfr

15.2.2012 16:14:05

-1
Michael Bay diyorum hertürlü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız