Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ'ya Önemli Bir Yapımcı Daha Katılıyor

THQ'da sessiz sedasız bir oyun projesi üzerinde çalışan del Toro'nun en etkileyici filmlerinden birisiydi Pan's Labyrinth
 
     Amerikanın önemli video oyun yayıncı ve geliştiricisi THQ, daha önce bünyesina kattığı farklı tarzlara sahip ciddi isimlerle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Nitekim daha önce Itagaki (Ninja Gaiden ve Dead or Alive'ın babası), Double Fine (Video oyun dünyasının gözbebeği Tim Schafer önderliğinde kurulmuş yapımcı ekip) ve nihayetinde Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro'yu THQ çatısında birleştiren firma yeni bir isimi daha bu zengin kadroya katmanın eşiğinde.
 
     THQ'dan Danny Bilson konu hakkında VG247 'ye yaptığı açıklamada, şu anda sahip oldukları bu göz kamaştıran kadroya 19 ekimde yeni bir oyun yapımcısının katılacağını ve bununda çok önemli bir isim olacağını açıkladı.
 
     Geçtiğimiz E3'de THQ, Ninja Gaiden'in babası Tomonobu Itagaki ile Devil's Third isimli proje üzerine ortak çalıştıklarını duyurmuştu. 2012'de çıkması beklenen bu iddalı yapımın yanı sıra THQ,  Tim Schafer ve ekibi Double Fine'ın şu sıralar üzerinde yoğun çalıştıkları ve PSN /XBLA'da yayınlanacak olan Costume Quest içinde destek sağlıyor. Bu kadroda ki son isim del Toro ise henüz adını açıklamadığı ve hayalini kurduğu video oyununu geliştirmek üzere  THQ çatısı altında çalışmalarına devam ediyor.
 
Bakalım sıradaki isim kim olacak ?
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak THQ Itagaki Double Fine Tim Schafer Guillermo del Toro Devil's Third Costume Quest
Arc The Lad ve Alundra PSN'e 3 Gün Sonra Geliyor! Rock Band 2'de Jimi Hendrix Rüzgarına Ramak Kaldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

10.10.2010 14:47:30

0
Dave Jones olur mu acaba,Epic'e katılmam demişti ama GTA'nın yaratıcılarından ne de olsa ve Saints Row serisinde yer alabilir..

BSC Misafiri

10.10.2010 11:18:19

0
smackdown vs raw da var

M3rett0

10.10.2010 00:59:59

0
Homeworld de var.

BSC Misafiri

10.10.2010 00:37:47

0
quote:

Fazla ilgi gören oyunları yok firmanın malesef
Nasıl fazla ilgi gören oyunları yok. Darksiders Red Faction serisi Metro 2033 Dawn of War serisi Company Of Heroes serisi Stalker serisi UFC Undisputed Bu oyunların hepsi THQ nun yayımcılığında çıkmış oyunlar. E tabi sen grafiği baz aldığın için sana değersiz gelecektir.

SOLID SNAKE

9.10.2010 23:28:53

0
aynen katılıyorum metro 2033 deki yanlızlık ve çaresizlik atmosferi ve oyunun geçtiği atmosfer dışarsı ve içersi harikaydı senaryo da güzeldi kesinlikle devamı gelmeli,homefront tan sonra ona başlayabilirler.

BSC Misafiri

9.10.2010 22:15:48

0
Şahsen konuyla fazla alakası olmayabilir Ama THQ'nun şu ana kadar en yüksek grafiktek'i oyunu metro 2033 adlı' oyundur konusu olsun grafik oynanış ve atmosfer olsun 2010 yılının en iyi hayatta kalma oyunudur Şahsi düşüncem metro 2033'adlı oyunu ilerletmeye çalışsınlar Fazla ilgi gören oyunları yok firmanın malesef
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız