Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ'nun Gamescom'da Büyük Duyurusu Olacak

Gamescom 17-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek.
 
     Darksiders 2 duyurusu ile bizleri sevindiren THQ'dan Ağustos ayında yeni bir oyun duyurusu daha geliyor. Almanya'da düzenlenecek Gamescom'da büyük bir oyun ortaya çıkacak.
 
     Şirketin patronu Danny Bilson, oyun hakkında pek ayrıntı vermiyor ve sadece "Büyük" demekle yetiniyor fakat şöyle bir ipucu bırakıyor: "Bu oyunun geçeceği yer binlerce insanın bulunacağı bir uzay boşluğu olacak. Şimdilik bu kadar ipucu verebilirim."
 
     Açıklamaya bakıldığında akıllara 2003'de sona eren Homeworld serisi geliyor. Relic Entertainment tarafından geliştirilen Homeworld 2, o zamanlar Sierra tarafından dağıtılıyordu. Belki de tamamen yeni bir oyun serisi başlatırlar, bunu fuarda öğreneceğiz.
 
     Diğer yandan Bilson, THQ'nun bu sene Tokyo Game Show'da da bulunacağını ve Ninja Gaiden yapımcısı Tomonobu Itagaki'nin yeni oyunu olan Devil's Third'ü göstereceklerini açıkladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
THQ Danny Bilson Gamescom Homeworld 3 Devil's Third Tokyo Game Show
Tekken Tag Tournament 2'nin %80'i Tamamlandı Dark Souls'ta 14 Savaşçı Sınıf Olacağı Açıklandı

sniper23

14.6.2011 13:40:29

0
uzay oyunu olması güzel olur doğrusu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız