Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ Oyunlarına Güvenilmesini İstiyor


  
 
THQ yetkilisi David Langeliers oyuncuların güveninin kazanılması ile ilgili dikkate değer açıklamalarda bulundu.
 
Langeliers açıklamasında "Kişisel olarak; bir oyunun eğlencesi uzun olmalıdır, bir devam oyunu olup olmamasını önemsemiyorum. Yine de yapım üzerinde çalışırken sizi korkutan veya yardımcı olabilen oyuncuların güven düzeyi ve beklentilerinin saptanması var." sözlerine yer verdi.
 
Oyun dünyasının en eski ve başarılı oyun serilerinden The Legend of Zelda'yı örnek veren Langeliers  sözlerine şöyle devam etti "Zelda hayranları ne zaman serinin piyasaya çıkan bir oyununu almaya gitseler, geçmişte oynadıkları oyunlardan dolayı yapıma ve kalitesine dair beklentilerinin gerçekleşeceğine güvenleri tam."
 
Firmaların bu güveni sağlayabildiklerinde serilerin devam oyunlarında rahatça büyük satışlar yakalayabileceklerini de sözlerine ekleyen Langeliers, her firmanın büyük bir yapım amacıyla projeye başladığını da sözlerine ekledi.
 
THQ'nun son zamanlarda en dikkat çekici oyunlarından birisi Metro 2003, 16-19 Mart tarihlerinde Amerika ve Avrupa'da piyasaya çıkacak. THQ'dan bu oyunda beklentileri oldukça yüksek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak David Langeliers metro 2033 4A FPS xbox 360 PC
Nelson: X10'da Yeni Oyunlar Göstereceğiz Dante's Inferno'nun İlk İnceleme Notları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro 2033
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız