Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ Nordic TimeSplitters ve Second Sight Haklarını Satın Aldı

 
THQ Nordic, TimeSplitters and Second Sight IP'lerinin haklarını satın aldığını duyurdu. Satın alma THQ Nordic'in sahip olduğu Koch Media aracılığıyla yapıldı.
 
THQ Nordic pek bir detay vermedi sadece, gelecekteki TimeSplitters ve Second Sight ürünleri hakkında tüm detaylar zamanı gelince açıklanacak, diye belirtti. 
 
Free Radical Design tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunu serisi TimeSplitters'ın 2000 - 2005 yılları arasında üç oyunu çıktı. TimeSplitters 4 geliştirilmeye başlanmış ancak iptal edilmişti. Second Sight da yine Free Radical Design tarafından geliştirilmiş bir bilim kurgu aksiyon macera oyunu. Eylül 2004'te PlayStation 2, Xbox, GameCube için ve Şubat 2015'te PC için çıkmıştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Tomb Raider: Legend ve Tomb Raider: Anniversary Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi Roguelike Aksiyon Oyunu Metallic Child PS4, Switch, PC ve Akıllı Telefonlar için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dingo egret!

16.8.2018 00:42:45

0
Second sight hiç hakettiği ilgiyi göremeyen harika bir oyundu. En son 2 sene evvel falan açtım yine pc’de oynadım. Senaryo doyurucu, dönemi için görsellik oldukça iyi ve, oynanışı da keyifliydi.

deadlight54

15.8.2018 18:07:13

+1
Muhtemelen Deep Silver Dambuster Studios'a emanet edilecek. Free Radical Design, Crytek tarafından satın alınıp Crytek UK olmuştu. Sonradan kapatılıp, geriye kalan çalışanlar Dambuster Studios'u kurup Homefront: Revolution'u geliştirdiler. İyi puanlar alamadı ama umarım Timesplitters 4 kaliteli bir şekilde karşımıza çıkar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız