Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ Nordic Gamescom 2019 Planlarını Paylaştı

 
THQ Nordic, 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek Gamescom 2019 etkinliğine dair planlarını paylaştı.

Gamescom 2019'a katılanlar THQ Nordic'in standına giderek Biomutant, Desperados III, Darksiders Genesis, Destroy All Humans! ve SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated oyunlarını deneyebilecek. Ayrıca yakında duyurulacak yeni bir oyun da etkinlikte oynanabilir olacak.

Bu oyunların dışında üç yeni oyun sadece kapalı kapılar ardında basına gösterilecek ve bu oyunlardan bir tanesi 19 Ağustos'ta düzenlenecek Gamescom 2019 açılış gecesi canlı yayınında duyurulacak. Canlı yayın The Game Awards yaratıcısı Geoff Keighley ve baş yapımcısı Kimmie H. Kim tarafından düzenlenecek
 
THQ Nordic etkinlik boyunca her gün saat 11:00'da sahne şovları düzenleyecek. Sahne şovlarında oyuncuları geliştiricilerden oyun tanıtımları, soru & cevap etkinlikleri, cosplay'ler, röportajlar ve daha fazlası bekliyor olacak. YouTube, Twitch ve Facebook üzerinden canlı olarak izlenebilecek.
 
THQ Nordic Gamescom 2019 fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
PC, Xbox One, PS4 ve Nintendo Switch'i Tek Çatıda Toplayan Sistem Geliştirildi Black Desert PS4 Betası 9 - 13 Ağustos Tarihleri Arasında Düzenlenecek

TheNewAtilla

24.7.2019 16:47:20

+1
Alamanyada olmak vardı..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız