Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ Nordic E3 2019'da İki Yeni Oyun Duyuracak

 
Video oyun yayıncısı THQ Nordic, E3 2019 etkinliğinde iki yeni oyun duyurusu yapmaya hazırlanıyor.
 
İlk duyuru bir remake ve "tüm galakside sevilen ve uzun zamandır beklenen bir oyun / serinin dönüşüne sahne olacak." İkinci duyuru ise "sevilen bir oyun / serinin yeni vizyonu."

İki oyunun demosu E3 2019'da bulunacak fakat katılımcılar ve basın tarafından oynanabilir olmayacak, direkt kayıt ve ekran dışı kayda izin verilmeyecek, b-roll düzenlenmemiş, oynanış görüntüleri sağlanacak. Şimdilik daha fazla bilgi açıklanmadı.
 
THQ Nordic çok sayıda IP'ye sahip. Duyurusunun yapılma ihtimali olan serilerden bazıları Destroy All Humans!, TimeSplitters, Kingdoms of Amalur: Reckoning ve Alone in the Dark.

E3 2019 etkinliği 11 - 14 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Basın konferanslarının tarihlerine ve saatlerine buradaki haberden göz atabilirsiniz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Kotaku: 2020'de Çıkacak Call of Duty Oyunu Call of Duty: Black Ops 5 Deep Diving Simulator 27 Mayıs'ta Türkçe Altyazı Desteğiyle PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.5.2019 19:55:03

0
Ellerinde çok IP var. Sadece iki oyunla geçiştirmeseler, birkaç oyun daha duyursalar keşke.

BSC Misafiri

19.5.2019 23:01:08

0
Alone in the Dark çok hoş olurdu doğrusu. Ya da söyle next gen grafiklerle bir avatar oyunu ne güzel olurdu. Animasyon ama aa kalitesinde. Online veya 4 kişilik co-op. Hatırlayan var mı bilmem "Legends of the arena avatar" diye bedava ve online bir oyun vardı. Eğlencenin dibiydi tabi hileciler de vardı ama :D Şu tarz herkes tek 4 kişilik veya korradaki gibi 3vs3 oyun yapsalar güzel animasyonlarla ne sarar. Naruto UN4 gibi bir oynayışla :) Veya remake big mutha trucker ne bomba olur. 2 berbattı ama ilki gayet eğlenceliydi. Sıfırdan bu sefer gerçekçi grafiklere abanarak daha büyük bir harita ile harika olurdu. Düşünün çölde giderken tozlar kalkıyor ve rüzgar tırın tentesini dalgalandırıyor filan. Oradan yeşil bir araziye geçiyorsun tarlalardan gidiyorsun çitleri hayvanları ezerek sonra kış olan yere gidiyorsun tır zorlanıyor tekerler kayıyor filan sonra dağlık bölgelerden uçurumların yanından geçiyorsun yine polis ve çeteler ve aile ile yarış hatta daha farklı şirketlerle rekabet filan. Tabi düşünmesi kolay ama harika olurdu :Dbelki de saçmaladım biraz maruz görün :)

deadlight54

19.5.2019 21:22:13

0
İlk duyurunun açıklamasına bakılacak olursa, Destroy All Humans!’ın remake versiyonu geliyor gibi. İkinci duyuru için bir tahminim yok.

BSC Misafiri

19.5.2019 20:46:09

0
Carmageddon u satın almıştı yakın zamanda.

porsux

19.5.2019 20:01:57

0
TimeSplitters ve Alone in the Dark gibi duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız