Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ: Insane Üçlemesi 8 -10 Yılda Tamamlanacak

Del Toro, Pan'ın Labirenti adlı filmiyle beğeni toplamıştı

    Blade 2 ve Pan'ın Labirenti gibi filmlerden tanıdığımız Guillermo del Toro'nun THQ ile anlaşıp Insane adlı bir oyununu çıkaracağını daha önce duyurmuştuk. Üçleme olacak Insane'in  ilk oyunu 2013 yılında piyasaya çıkacak.

    THQ patronu Danny Bilson da üçlemenin oldukça uzun bir zaman dilimine yayılacağını açıkaldı. Bilson açıklamasında "Bu destansı bir proje. Oyunun üç bölümünü tamamlamak 8 ila 10 yıl sürecek." sözleriyle Insane'e olan ilgilerinin oldukça yüksek olduğunu belirtti.

     Del Toro da ilk oyunun sadece 6 aydır geliştirildiğini bu nedenle 2013 yılında çıkarılmasının hedeflendiğini söyledi. Bir oyun için 3 yıl ayırmak projenin de önemini arttırıyor. Aceleyle geliştirilmiş bir çok oyunun hayal kırıklığı yarattığını görüyoruz. Tabi  uzun yıllar geliştirilip bekleneni veremeyenler de var.
 
     Insane'de daha önce hiç yaşanmamış bir deneyim sunacağını söyleyen Del Toro'nun oyunu ile ilgili ayrıntılı bilgi malesef bulunmuyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Insane THQ Volition Korku Gullemero Del Toro
Dead Space: Aftermath'in Tanıtım Videosu Parasite Eve: 3rd Birthday'in Son Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Insane
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız