Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TGS'de Kinect İçin 5 Özel Oyun Duyuruldu


 
      Tokyo Game Show'un hiç kuşkusuz en önemli firmalarından birisi Microsoft'tu. Japonya'daki fuarda harekete duyarlı kontrol sistemi Kinect için önemli oyunlar duyuran firma, Xbox 360 sahiplerini oldukça sevindirdi.
 
    Microsoft'un fuardaki sunumuna Grasshopper Manufacture'dan SUDA 51, Capcom'dan Keiji Inafune, Grounding'dan Yukio Futatsugi, Konami'den Shigenobu Matsuyama ve NanaOn-Sha'dan Masaya Matsuura katıldı. Japonya'nın en önemli ve ünlü firmalarının Microsoft'un sunumunda yer alması Xbox 360'ın Japonya'daki etkinliğinin artması yönünden de önemli.
 
     Capcom ve From Software'den Steel Battalion: Heavy Armor, Grasshopper Manufacture'dan Codename D, Grounding'dan Project Draco, Sega'dan Rise of Nightmares ve NanaOn-Sha'da Haunt adlı oyunların gösterimi yapıldığı Microsoft'un sunumu oldukça hareketli geçti. Özellikle hardcore kitleye yönelik Kinect oyunlarının duyurulması bu cihazı bekleyen oyuncu kitlesinin de genişlemesine yol açacak gibi görünüyor.
 
     Microsoft'tan Phil Spencer, Japon geliştiricilerle yakınlaşmadan dolayı mutlu olduklarını ve Japonların yaptıkları oyunların bugüne kadar Xbox 360'ta 2 milyar dolarlık bir hasılata sahip olduğunu vurguladı.
 
     Son dönemlerde Kinect için geliştirilen oyunların sadece casual kitleye hitap ettiği yönündeki önyargılar Microsoft'un TGS oyunları ile ortadan kaldırılacak gibi görünüyor. Bakalım önümüzdeki dönemde hangi oyunları Kinect ile oynama fırsatı yakalayacağız.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Microsoft Kinect TGS Xbox 360 2010
Ninja Theory: Hikaye Oyunun En Önemli Parçasıdır Muramasa ve Odin Sphere'in HD Port'u mu Geliyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

18.9.2010 16:19:03

0
kinect e çıkacak olan korku oyunu dehşet birşey bide savaş oyunu

aydogdu1453

18.9.2010 15:18:59

0
2 milyar dolar haaaaa.Micro başına daş yagacak kocummm.Biraz da bizlere uygun fiyattan oyun sat.

bersgurs

18.9.2010 12:09:36

0
kinect için oyunlar çıkmaya başladı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız