Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TES Online'dan İlk Görseller, Dergi Taramaları!


     Geride bıraktığımız saatlerde gelen The Elder Scrolls Online duyurusu bütün PC oyuncularını heyecana sürüklemişti. Game Informer'ın Haziran sayısının dijital sunumu da, dergi üyelerine dağıtıldı. Haliyle derginin en büyük sürprizi The Elder Scrolls Online da gün yüzüne bütün detaylarıyla çıktı!
 
     Yayınlanan dergi taramalarında The Elder Scrolls V: Skyrim'in kullandığı Hero Engine'in gelişmiş sürümünü kullanan The Elder Scrolls Online'dan görsellere tanıklık ediyoruz. Farklı zindan atmosferlerini de gördüğümüz dergi taramalarında The Elder Scrolls Online görselleri pek de göze batmıyor. Görsellerdeki karakter, zırh ve yaratık tasarımları da Skyrim'deki gibi güzel gözüküyor.
 
      Yayınlanan taramalara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Çok yakında dergiden gelen bütün detayları yine BSC üzerinden okuyabileceğinizi hatırlatalım... 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Company Of Heroes 2'nin "True Sight"ı Detaylandı Xenoblade Chronicles Satışları Oldukça İyi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Walter Hartwell White

4.5.2012 19:26:15

0
Mesela Skyrim'de farklı Oblivion'da farklı bir renk paleti kullanılırmı dersiniz?

Therealevox

4.5.2012 16:36:47

0
Bazı arkadaşlar grafiğe berbat falana demiş bi mmorpg'de daha iyi grafik bulamazsınız heralde, oyun eğer skyrim'deki gibi bir derinlik sunarsa harika mmorpg olabilir çünkü konu ve atmosfer harika

VitalyScherbo

4.5.2012 11:48:57

0
Bence oyunun görsel tarzı cuk oturmuş. Skyrim'i saymazsak Morrowind ve Oblivion'da da zaten ortalık cıvıl cıvıldı. Renklere niye bu kadar taktınız anlamıyorum.

BSC Misafiri

4.5.2012 11:25:30

0
Skyrim is powered by Bethesda's own Creation Engine, a new engine created prior to Skyrim's release.

BSC Misafiri

4.5.2012 09:38:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: irondragon01 Skyrimle alakası olmayan Rengarenk bir oyun. The Elder Scrolls un mmorpg sini yapacaz diyorsunuz Aynı atmosferi koymuyorsunuz. EE ne anladık biz o oyundan. Böyle rengareng cayıl cuyul oyun oynamak istesek tonla var. Skyrimin o soğuk rutubetli ve gergin atmosferi her zaman sevildi. Sonra sen gel oraya biraz kırmızı buraya biraz turuncu. Nerde kaldı Elder Scrolls hissi?
Dediğin gibi; The Elder Scrolls MMORPG'sini yapacağız diyorlar, Skyrim MMORPG'sini değil. Skyrim'le alakası olmayacak tabi ki. Oyun Skyrim'den 1.000 yıl öncesi, 2. çağ olarak bilinen dönemi işleyecek. Bu arada, Hero Engine = Fail !

RISC64

4.5.2012 09:07:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: Stradale Morrowind'in biraz daha renklisi gibi olmuş zaten Morrowind'i artık giriş seviyesi laptoplar bile çalıştırır konfigürasyon yönünden sorun olmaz ama piyasada tonla F2P var, aralarından sıyrılacak özellikler koymaları lazım
elder scrools evreni olması yeterince iyi bi özellik zaten .

Stradale

4.5.2012 02:11:36

0
Morrowind'in biraz daha renklisi gibi olmuş zaten Morrowind'i artık giriş seviyesi laptoplar bile çalıştırır konfigürasyon yönünden sorun olmaz ama piyasada tonla F2P var, aralarından sıyrılacak özellikler koymaları lazım

irondragon01

4.5.2012 02:07:20

0
Skyrimle alakası olmayan Rengarenk bir oyun. The Elder Scrolls un mmorpg sini yapacaz diyorsunuz Aynı atmosferi koymuyorsunuz. EE ne anladık biz o oyundan. Böyle rengareng cayıl cuyul oyun oynamak istesek tonla var. Skyrimin o soğuk rutubetli ve gergin atmosferi her zaman sevildi. Sonra sen gel oraya biraz kırmızı buraya biraz turuncu. Nerde kaldı Elder Scrolls hissi?

İyi İsim

4.5.2012 01:54:28

0
Hero engine, SWTOR da kullanılan grafik motoru..

Wayward Son

4.5.2012 01:30:04

+1
Asıl oyundan ayırmaları cidden çok iyi olmuş, ekran görüntülerine bakarak daha rahat söyleyebiliyorum:) TES atmosferine ters gidecek derecede renkli, hedef kitlesi daha farklı bir oyun. Bethesda'ya asıl TES oyunlarını bozmayacakları yönünde güveniyorum. Buna eğilip unutmazlar inşallah.

uranus666

4.5.2012 01:18:05

-2
Gece gece gelen en iyi haber, Skyrim harika bir oyunda benim için tek eksiği karakter animasyonları idi,inşallah o eksikliğe yönelip her şeyi ile harika bir oyun yaparlar :))
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız