Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TESFED Zula Türkiye Kupası’nın Şampiyonu Galatasaray Espor Oldu!

 
    Zula’nın Türkiye Espor Federasyonu (TESFED) ile ortaklaşa gerçekleştirdiği, TESFED Zula Türkiye Kupası’nın şampiyonu Galatasaray Espor oldu. 
 
 
 
    TESFED ve Zula’nın 26 – 27 Ocak tarihlerinde birlikte gerçekleştirdiği TESFED Zula Türkiye Kupası, Galatasaray ve 1907 Fenerbahçe gibi takımlarla birlikte Zula‘da başarı gösteren toplam 16 takımın katılımıyla, Türkiye’nin ilk espor kompleksi, Nonstop Zula Espor Merkezi’nde gerçekleştirildi. 250 bin TL’lik ödül havuzuna sahip TESFED Zula Türkiye Kupası’nın 26 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen eleme ve yarı final maçlarında finallere Gamers of Future, Galatasaray Espor, İstanbul Espor Kulübü ve Oyun Hizmetleri kaldı. 27 Ocak Pazar günü  Galatasaray Espor ile Gamers of Future arasında oynanan final karşılaşmasının şampiyonu ise Galatasaray Espor oldu. Takıma birincilik ödülünü TESFED Başkanı Alper Afşin Özdemir sundu. 
 
    Turnuvayı kazanan Galatasaray Espor, 80 bin TL, Gamers of Future 50 bin TL, üçüncü takım OyunHizmetleri 25 bin TL, dördüncü takım İstanbul Espor Kulübü 15 bin TL ödül aldı. Turnuvanın en değerli oyuncusu Galatasaray Espor’dan Erdem "KEEVZ" Şentürk'e Casper Excalibur hediye edildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Battlefield V'in İkinci Ocak Güncellemesi Yarın Yayınlanacak Resident Evil 2 İlk Haftasında Üç Milyon Adet Dağıtıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız