Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

System Shock Remake'ten 1.5 Saatlik Oynanış Videosu Paylaşıldı

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Nightdive Studios'un yaptığı System Shock'un remake versiyonundan 1.5 saatlik oynanış videosu paylaşıldı.
 
Oyun 2015 yılında duyurulmuştu ve en az 5 yıldır geliştirilen bir oyun. Videonun süresinden de anlayabileceğiniz gibi oynanışa dair çoğu detayı görüyoruz. Oyunun orijinal sürümü 1994 yılında yayınlanmıştı ve oyun dünyası için önemli bir yere sahip.
 
Yakın dönemde çıkan BioShock gibi oyunlara ilham kaynağı olduğunu söyleyebileceğimiz oyunun yeniden yapılmış versiyonu yani remake versiyonunun bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor. FPS RPG türündeki System Shock Remake; PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac ve Linux platformları için Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştiriliyor.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure System Shock System Shock Remake Night Dive BioShock Deus Ex
Doom: Eternal'da Oyun İçi Ödeme Olmayacak Nioh 2'den Bolca Oynanış Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Terminator T-800

28.1.2020 00:55:20

0
Aynı durumu bende gözlemledim.Steam'de bir günlüğüne oynanabilir demosunu yayınlamışlardı ve demoyu oynadığımda oldukça akıcı olduğunu gözlemlemiştim.Nedense videoda fps düşüşleri göze çarpıyor.Son oynadığım demoda optimizasyon iyiydi fakat 60 fps kilitli olarak çalışıyordu.Bu videodaki sürümde yine Pre Alpha ve oynanabilir demoya göre daha düşük akıcılıkta çalışıyor.Muhtemelen yayından yada yayın yapılan sistemden kaynaklanıyordur.

MovieClipS

27.1.2020 22:39:58

0
Videoda kasılmalar gördüm. Acaba optimizasyonu mu bozuk yoksa videodan mı kaynaklanıyor?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
System Shock Remake
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız