Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Syndicate'in Ruhani Devam Oyunu Satellite Reign, Steam Erken Erişim'de


      Syndicate'in ruhani devam oyunu Satellite Reign, Kickstarter üzerinden başlatılan bağış kampanyasında hedeflediği miktara ulaşmıştı. Bu aksiyon strateji oyunu Steam Erken Erişim çıkışını yaptı.
 
       Syndicate oyunlarında olduğu gibi Satellite Reign'da da sıra tabanlı bir aksiyon strateji oynanışı bizleri bekliyor. Oldukça etkileyici bir şekilde yaratılmış "cyber-punk" bir dünyada dört ajanı kontrol ediyorsunuz. Satellite Reign'da Syndicate oyunlarından farklı olarak bir sınıf sistemi de yer alıyor.
 
      Normal fiyatı 50 TL olan yapımı %10 indirimle 44,10 TL karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz. Oyunun Erken Erişim'de olduğu yani pek çok eksikleri beraberinde bulundurduğunu hatırlatalım. Satellite Reign için yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
satellite reign bağımsız syndicate wars stratej taktik gerçk zamanlı strateji cyber punk pc
Path of Exile'ın Yeni Güncellemesi Oyunun PvP Modunu Yeniliyor DriveClub'ın İlk Genişleme Paketinden Video

David Attenborough

14.12.2014 14:14:34

-1
Sıra tabanlı kadar başka çöp oyun türü daha yok. Bildiğin kart oyunundan farkı yok bu türün. Ayrıca şu ruhani devamı kadar saçma söz de yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Satellite Reign
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız