Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sword of the Necromancer Açılış Sinematiği Yayınlandı, PC Demosu Çıktı

 
Yayıncı JanduSoft ve geliştirici Grimorio of Games, roguelike dungeon crawler aksiyon RPG oyunu Sword of the Necromancer'ın açılış sinematiğini yayınladı. Sunshine Animation Studio tarafından hazırlanmış.

Bununla birlikte oyunun PC versiyonu demosu Sword of the Necromancer Prologue adı altında yayınlandı. Steam'den indirip oynayabilirsiniz.
 
Grimorio of Games'in belirttiğine göre Sword of the Necromancer; Enter the Gungeon ve A Link to the Past gibi iki boyutlu Zelda oyunlarından esinlenen ve Azure Dreams'dekine benzer canavar yakalama oynanış mekaniklerini içeren bir roguelike dungeon crawler oyunu.
 
Mağlup ettiğiniz düşmanları ve canavarları özel saldırılar ve aksiyonlar için savaş alanına çağırabileceksiniz. Tama olarak oynayacağınız bu macerada zindanın derinliklerine inip yeterli gücü kazanarak Koko'yu ölümden geri döndürmeye çalışacaksınız.

Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. Ardından PlayStation 5 ile Xbox Series'e de gelecek.

Açılış sinematiğini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sword of the Necromancer Roguelite Dugeon Crawler Zindan Keşif
Xbox Game Pass Aboneleri EA Play Oyunlarını İndirmeye Başlayabilir Borderlands 2 DLC'si Commander Lilith & the Fight for Sanctuary Switch'e de Geldi ve Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sword of the Necromancer
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız