Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Surviving Mars için Yeni İçerikler Yolda

 
Yayıncı Paradox Interactive, Mars'ta koloni kurma oyunu Surviving Mars'ın başına yeni geliştirici ekip Abstraction'ı getirdiğini duyurdu ve oyun için yeni içerikler yolda.

15 Mart'ta yeni indirilebilir içerik ve ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak.

In-Dome Buildings Pack indirilebilir içeriği sekiz yeni bina ile teknik eklemeler içerecek ve $4.99 fiyattan satışa sunulacak. Ücretsiz güncelleme ise turist sistemini yenileyecek. Turistler artık kolonide yaşadıkları deneyimi değerlendirecek ve tatil deneyimi derecelendirmesi oyuncuların alacağı ödülleri, fonları ve gelecekteki turistleri etkileyecek.
 
Büyük çaplı genişleme ise bu yıl içinde çıkacak.
 
Paradox Interactive "Turizm güncellemesi sadece bir başlangıç. Oyun, Abstraction'da iyi ellerde ve yıllarca AAA oyunlar yapmış tecrübeli geliştiricilerden oluşan bir ekip ve Surviving Mars için tutku dolular." dedi ve oyunun beş milyon kişi tarafından oynandığını belirtti.
 
In-Dome Buildings Pack fragmanı:
 
 
Yeni içerik teaser:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
Stellaris'in Yeni Genişlemesi 15 Nisan'da PC için Çıkacak Techland: Dying Light 2'yi Çok Erken Duyurduk

BSC Misafiri

15.3.2021 00:04:53

0
Daha oyunu oynamaya başlamadım bile, bütün ek paketleriyle yüklü, oyun oynanmayı bekliyor. Hele bir de Nasa gerçekten Mars'a meraklı mıydı, azimli miydi hangi robottu o, işte onu indirmiş görüntü yolluyorken, biz de bu oyunla hayal kuralım, Mars'ta nasıl hayat kurulabilir diye bu oyunla.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız