Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Surgeon Simulator Yapımcısının Yeni Oyunundan Kısa Bir Video


    Surgeon Simulator ve I Am Bread gibi ilginç oyunlarla adından söz ettiren Bossa Studios'un 'ciddi' projesi Worlds Adrift geçtiğimiz senenin sonunda duyurulmuştu. Firma yetkilileri ilgi çekici duran Worlds Adrift'ten yeni bir video daha paylaştı.
 
    Henüz yapım aşamasının ilk dönemlerinden alınan bu videoda oyunla ilgili yeni bilgiler ediniyoruz. Videodan gelen önemli bir bilgiye göre Worlds Adrift'te gece - gündüz döngüsü bulunacak. Bunun haricinde videoda, toplama ve üretmeye odaklanan oyunda toplama, tamir etme, üretme ve dünyada daha hızlıca gezinmemizi sağlayacak ortak bir eşyamızın bulunacağı belirtiliyor.
 
    Daha önceki yapımlarında fizik unsuruna büyük önem veren yapımcı, Worlds Adrift'te de bu konuya dikkat edecek. Videoda gördüğümüz üzere karakterlerin sahip olduğu yaydan çıkan her ok ayrı bir fizik objesi görevi görecek.
 
    Oyunun yeni videosu oldukça kısa olsa da, göreceklerimiz hakkında bizlere olumlu sonuçlar sunuyor. Worlds Adrift'in videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Worlds Adrift boss studios multiplayer online fizik bağımsız indie aksiyon açık dünya
Haftalık Canlı Yayın Programımız Yayında (9 - 15 Şubat) Call of Duty: Advanced Warfare'a Gun Game Modu Geliyor

Garrus

9.2.2015 19:53:29

+1
Böyle ilginç yapımları görmek güzel de artık sırf youtube streamerlarına özel çıkıyormuş gibi geliyor bu tür oyunlar bana. avazı çıktığı kadar "OMG OMG OMG OMG" diye haykıran kulak tecavüzcüsü kesimin peynir ekmeği oldu bunlar. yapımcılar da ona göre hareket ediyor sanki. bkz I'm bread
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Worlds Adrift
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız