Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Surgeon Simulator 2 PC için Ağustos'ta Çıkacak

 
Geliştirici Bossa Studios, ameliyat simülatörü Surgeon Simulator 2'nin Ağustos ayında Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Standart sürüm 39,00 TL ve deluxe sürüm 69,00 TL'den ön siparişe açıldı. Deluxe sürüm Season Pass, soundtrack ve daha fazlasını içerecek. Her iki sürümün ön sipariş bonusları ise kapalı betaya erişim ve kozmetik içerik.

Oyun hakkında:
 

Hayır… Göz ameliyatı olmana gerek yok. Surgeon Simulator geri döndü!
 
Surgeon Simulator 2, orijinal oyunun kalbine doğrudan, çılgına çeviren bir eşli oyun modu destekli adrenalin dozu enjekte ediyor ve her şeyi yepyeni bir seviyeye taşıyor. Tamamıyla etten kemikten oluşan bu devam oyununda yüreğini ağzına getiren ameliyatlarla, 4 oyunculu eşli oyun moduyla ve iyi niyetli Bossa Labs Yaratım Modu ile mucizelerle dolu bir medikal servisin tamamını keşfetmeye hazır ol!
  
YEPYENİ ÇOK OYUNCULU MOD İLE GERÇEK EŞLİ OYUNU DENEYİMLE!
Yepyeni 4 oyunculu eşli oyun deneyimiyle kaosu körükle! Kalp naklinden protez bacak ameliyatına kadar her şeyle başa çıkarken üç adede kadar cerrahla birlikte oyna. Acaba takım çalışması dalağı işlevsel hale getirecek mi, yoksa iş arkadaşın olan cerrahlar işi bir somun anahtarıyla mı çözecekler?
 
BOSSA LABS YARATIM MODU İLE DENEY YAP!
Surgeon Simulator 2 yapılırken kullanılan Bossa Labs Yaratım Modu ile çevrimiçi ortamda üç adede kadar arkadaşınla birlikte kendi bölümlerini ve deneyimlerini yarat! Kullanımı kolay birtakım sezgisel aletler ile her oyuncu düşünülerek tasarlanmış; yapabileceğin her şey diğer oyuncular da deneyimleyebilsin diye çevrimiçi olarak paylaşılabilir!
 
OYUNCULARIN ÜRETTİĞİ İÇERİKLERDEN OLUŞAN BİR DÜNYAYA ADIM AT
Bossa Labs Yaratım Modu sayesinde Surgeon Simulator 2 sürekli büyüyen bir oyuncu yapımı bölüm ve deneyimlerle geliyor. İster tekinsiz bir kaçış odası olsun, ister kocaman bir spor merkezi ya da tamamen farklı bir şey olsun, diğer oyuncuların mükemmel absürt beyinlerini stetoskopla ilk dinleyen sen ol! 

 
Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Surgeon Simulator 2 Ameliyat Simülasyon Epic Games Oyun
Among Trees Epic Games Store'da Erken Erişime Açıldı PC Gaming Show Yeni Fragmanlar Godfall, Mortal Shell, Shadow Man: Remastered, New World, Twin Mirror

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Surgeon Simulator 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız