Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Superman Oyunu 2014'te Yaratılmıştı Ancak İptal Edildi

 
 
Batman'in Arkham serisiyle tanınan Rocksteady stüdyosunun geçtiğimiz birkaç yıldır Superman oyunu geliştirdiği ile ilgili dedikodular çıkıp duruyordu. Yeni paylaşılan bu habere göre, oyun gerçekten geliştiriliyordu ancak Warner Bros oyunu iptal etti.
 
Aynı Batman oyunlarındaki gibi dövüş mekaniğine ve açık dünyaya sahip olacak olan Superman: Unborn 2014 yılında yapılıyordu ancak Warner Bros oyunu iptal etmiş. Sebebi ise oyunun uçuş mekaniklerinin kötü ve yetersiz olması.
 
Batman serisine göre daha küçük bir oyun olacakmış ve ana düşman Brainiac olacakmış ve Superman'in normal haline göre daha sınırlı bir gücü olacakmış. Eksik bir oyun olarak çıkmasındansa iptal edilmesi daha güzel tabii. Umarız yeni nesil ile birlikte kaliteli bir oyun görürüz.
 
 
 
Güçleri sebebiyle, üzerine oyun yapılması zor bir karakter gerçekten. Kendi fikrimiz ise şu şekilde:
 
Superman ve Batman'in bir arada olduğu bir oyun. Şehrin belli bölgelerinde Superman'in güçlerini zayıflatan kriptonit taşları bulunur. Bu yüzden Superman'in güçleri inanılmaz güçlü olmaz. Superman taşların yerini bulur. Bulduğu yerlere ise Batman ile gideriz. Şehri yine istediğimiz karakterle gezeriz ancak bölüm tasarımları spesifik bir karaktere göre yapılır ve belli bölümleri belli bir karakterle oynarız. Oyunun sonunda is güçlerini kazanmış bir Superman ile ana düşmanı güzelce döveriz. Belki sonrasında Superman'in güçlerinin sınırının olmadığını keşfeden bir Batman görürüz ve güzel bir Batman v Superman hikayesi oynarız.
 
Sizlerin de fikirlerini bekliyoruz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros superman oyun unborn
Cyberpunk Macera Oyunu Cloudpunk PC için Duyuruldu Sonic the Hedgehog Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cpt. Miller

14.11.2019 18:12:14

0
Superman'in güçlü bir karekter olduğu doğru, ancak comic books'da bir sürü düşmanları var, ona göre oyununu da yapabilirlerdi, bu bahane olmamalı bence.

-OdATA-

14.11.2019 12:55:26

0
Superman çok güçlü bir karakter yapabileceklerin pek sınırı yok, ortamda kriptonit yoksa zaten durdurulamaz. Binaların arasından uçar diyoruz ama isterse içinden de geçer, olmazsa tutup fırlatabilir. Açık dünya ve yıkılabilir binalar, parçalanma animasyonları falan çok fazla iş yapılması lazım. İyi bir Superman oyunu yapmak çok bütçe ister ama bunlar zaten Batman'den daha az bütçeyle küçük bir oyun düşünmüş baştan sıkıntılı başlamış.

aykut291

14.11.2019 10:52:45

0
Bencede Supermanin Metaryelleri oyun yapımına müsait değil.Yani Oyunu supermana göre dizayn etmeleri gerekiyor oda nasıl yapılır kafamda bende canlandıramıyorum ki Worner bros da bu yüzden iptal etmiş Batmanın metaryeli gayet uygun oyun yapımına.Superman dediğin havada devamlı uçar oda oyunun oynanış zevkini baltalar yani binaların arasındada olmaz yapılması gerçekten zor bir karakter olduğunu tahmin edebiliyorum.

furandor

13.11.2019 11:23:55

0
Konu superman konuşulan mevzu din Allah ailelerinize sabır versin.

BSC Misafiri

13.11.2019 07:14:25

+1
Toprağın altına girince anlaşılır, hangi bakış açısının haklı olduğu... Konuya dönersek, çok güçlü karakterlere oyun yapmak cidden kolay değil. Ama imkansız da değil tabiki...

Dhalsim

12.11.2019 20:46:14

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Biohesner <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: MustafaC53 benim söyledigimin din ile ne alakası var ? Kelime olarak yanlış. Tabi sizin dine alerjiniz var o ayrı. Özellikle Müslümanlığa.</blockquote> seninle tartistik diye bizi din dusmanligiyla sucluyamazsin kardesim
olur mu adam müslümanlığın son temsilcisi..ona laf söylemek küfre girer..dinden çıkarsın vesselam..neyse gelelim din kültürü ve ahlak bilgisi dersimize..terminolojik hataya düşmeyin..yaratmak kelimesi kullanmakta bir sakınca yoktur..küratör, create deyince oluyor da yarattı demek neden olmasın..ayrıca Allah beşeriyete kendi ruhundan üflemiştir..Bazı sıfatlar sedece Allah'a mahsus olmakla beraber..O'nda sonsuz olan ama bizde de O'nun sıfatlarından olan özelliklerimiz vardır..Zaten böyle olmasa Allah'ın varlığını dahi idrak etmemiz mümkün olmazdı..Hırsızlık yap,tecavüz et, yalan söyle, imtiyazlı davran,cinayet işle,rüşver al-ver ve ya bütün bunları yapmasan bile bunları yapanlara ve bu ortamı hazırlayanlara oy ver ondan sonra neden yaratıldı dedin de yapıldı denmedi de..Zaten şu kaba çizgiyi anlamış olsalar dünya süper bir yer olacak ya..alerjim tüm yobaz ve münafıklaradır

Biohesner

12.11.2019 20:16:00

+3
quote:

Orjinalden alıntı: MustafaC53 benim söyledigimin din ile ne alakası var ? Kelime olarak yanlış. Tabi sizin dine alerjiniz var o ayrı. Özellikle Müslümanlığa.
seninle tartistik diye bizi din dusmanligiyla sucluyamazsin kardesim

BSC Misafiri

12.11.2019 18:20:30

+3
Yaratmak kelimesini kullanmak haram değil ama kullanmak da hoş değil, arkadaş haklı yapılmış dense daha doğru olur, saygılar..

xAdli

12.11.2019 17:48:15

+3
benim söyledigimin din ile ne alakası var ? Kelime olarak yanlış. Tabi sizin dine alerjiniz var o ayrı. Özellikle Müslümanlığa.

deadlight54

12.11.2019 17:16:27

+8
Klavye üzerinden din kurtarıldı: Mission Completed

el_jericho

12.11.2019 17:02:24

+9
quote:

Orjinalden alıntı: MustafaC53 yaratılmıştı ne demek ya. Yapılmış desene.
Ulan kesin biri bunu yazmıştır diye geldim haksız çıkmadım, bi bitmediniz....

BSC Misafiri

12.11.2019 16:18:36

+6
quote:

Orjinalden alıntı: MustafaC53 yaratılmıştı ne demek ya. Yapılmış desene.
Taktığın şeye bak, Baktığın şeye bak.

xAdli

12.11.2019 15:36:24

+4
yaratılmıştı ne demek ya. Yapılmış desene.

BSC Misafiri

12.11.2019 14:40:01

+2
Martha sahnesi varsa ben kabulüm
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız