Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros'ta Başka 3. Parti Karakter Yok


     Super Smash Bros'un Wii U ve 3DS için duyurulması ile birlikte gözler hangi 3. parti oyun karakterlerinin oyunda görüneceğine çevrilmişti. Nintendo oyunun duyurusu ile birlikte Mega Man'in de dövüşe katılacağını açıklamıştı.
 
      Namco Bandai'den Masahiro Sakurai'nin açıklamalarına göre oyunda 3. parti karakterleri kullanmak lisans hakları yüzünden hiç de kolay olmuyor; hatta Pokemon karakterlerini kullanmak bile öyle sanıldığı kadar kolay değilmiş.
 
      Bunun yanı sıra oyunun Namco Bandai ile birlikte geliştirilmesi Tekken gibi oyunlardan karakterlerin Super Smash Bros'ta yer alacağı anlamına gelmediğini söyleyen Sakurai, Mega Man'in çok özel bir durumu dolayısıyla Super Smash Bros'ta boy gösterdiğini belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
super smash bros nintendo wii u 3ds
Playstation 4 Avrupa ile Aynı Anda Türkiye'de Sonic Lost World'un Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Opricnik

16.6.2013 12:31:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: furkangoth Olsa iyi olabilirdi ama Megaman fazlasıyla yeterli. Çok fazla olursa özellikle Tekken gibi daha insani karakterler oyunun atmosferi büyük oranda bozulurdu.
Tekken'nin Nintendo ile pek bir ilgisi yok zaten daha tekken tag 2'ye kadar nintendo ev konsoluna tekken çıkmadı gereksiz olur pacman aklıma geliyor ama oda ikonik bir karakter değil nintendo için Megaman süper olmuş yanına Brawl'dan Sonic dönse snake gitsin bir zahmet ve bayonetta+ w1012deki karakter gelse yeterli kadro nintendo' do danda little mac bekliyorum

furkangoth

14.6.2013 19:34:39

0
Olsa iyi olabilirdi ama Megaman fazlasıyla yeterli. Çok fazla olursa özellikle Tekken gibi daha insani karakterler oyunun atmosferi büyük oranda bozulurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız