Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros. Ultimate için Kazuya Mishima Karakteri Duyuruldu

 
 
Nintendo, Tekken serisinden Super Smash Bros. Ultimate için indirilebilir içerik olan Kazuya Mishima'yı duyurdu. Super Smash Bros. Ultimate Switch konsolu için mevcut.
 
Oyun, serinin geleneksel oyun tarzını izliyor. Çeşitli karakterlerden birini kontrol eden oyuncular, rakiplerini zayıflatmak ve bir arenadan vurmak için farklı saldırılar kullanmak durumda. Tek oyunculu ve çok oyunculu dahil olmak üzere çok çeşitli oyun modlarına sahip Ultimate, önceki Super Smash Bros. oyunlarının karakterlerinin yanı sıra 80'den fazla yeni karakteri de içeriyor.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu switch
The Medium, 3 Eylül'de PS5'e Geliyor Super Monkey Ball: Banana Mania Tüm Platformlar için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venomstr

16.6.2021 12:53:54

0
Tekken de pek ciddi bir oyun sayılmaz.

alsndnz

16.6.2021 03:57:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Düşünenleri tebrik etmek lazım, Tekken serisinin ciddiyetinin içinden geçmişler. Büyük başarı gerçekten.
tekken 5 heachi slip mayosuyla havuz kenarinda keyif yaperken jin kazuma ve jinpachiyi uzaya roketle firlatiyor baya ciddi

Punisher155

15.6.2021 20:55:29

0
SF'den Ryu & Ken, KOF'tan Terry Bogard, VF'den Akira Yuki şimdi de Tekken'den Kazuya. Valla ne diyim Nintendo sever biri değilim ama bu kadar pokemon tipli karakterin yanına bu kadar sağlam karakterleri koymaları da hem çok güzel hem çok tuhaf olmuş. Namco yapımı olacağı söylenen Tekken X Street Fighter'ın yerinde yeller eserken bu oyunda Kazuya vs Ryu dövüşü enfes duruyor tabi fragmanın devamında Kazuya'nın karşısında Mario'yu görünce bi tık soğudum gene. Oyun zaman zaman Allstar dövüş oyunu havası veriyor sadece Mortal Kombat kült bir yapımdan karakter eksik kalmış ama o da çok kanlı bir oyun diye çekinmiş olabilirler ordan eklemeye. 80'den fazla karakter olması da baya iyiymiş.

BSC Misafiri

15.6.2021 20:07:22

0
Düşünenleri tebrik etmek lazım, Tekken serisinin ciddiyetinin içinden geçmişler. Büyük başarı gerçekten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız