Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros. Ultimate Tüm Zamanların En Çok Satan Dövüş Oyunu Oldu

 
7 Aralık 2018'de Nintendo Switch için çıkış yapan Super Smash Bros. Ultimate tüm zamanların en çok satan dövüş oyunu olmayı başardı.
 
Digital Trends'in haberine göre, Super Smash Bros. Ultimate 15.71 milyon satarak 15.5 milyon satan Street Fighter II'yi geride bıraktı. Seri olarak da Super Smash Bros. en çok satan dövüş oyunu serisi. Super Smash Bros. serisi toplamda 53.03 milyon satarken Tekken, Dragon Ball, Street Fighter ve Mortal Kombat serilerinin her biri 45 - 47 milyon arasında.
 
Ek olarak, Nintendo 6 Kasım Çarşamba Türkiye saati ile 18:00'da Super Smash Bros. Ultimate indirilebilir içerik karakteri Terry Bogard'a detaylı bir bakış atılacak 45 dakika uzunluğunda bir canlı yayın düzenleyeceğini duyurdu.

Ayrıca karakter denge ayarlamaları içerecek versiyon 6.0 güncellemesi de yolda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Digital Trends Super Smash Bros. Ultimate Super Smash Bros. Switch Nintendo
Guerrilla Games İş İlanı Horizon Zero Dawn 2'nin Geliştirildiğini İşaret Ediyor Nintendo 3DS Sistem Güncellemesi 11.12.0-44 Yayınlandı

alsndnz

5.11.2019 23:58:53

0
ps4un en cok satan oyunu spiderman 9m filandi heralde sonyde ortamlarda 90-100 milyon ps4 sattik desin balon gibi sisiriyolar rakamlari 100 milyon satan konsolda exclusive alma orani %10 yersen...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros. Ultimate
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız