Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros 2015 Yılına mı Ertelendi?


   Şu sıralar Nintendo 3DS ve Wii U için Bandai Namco tarafından geliştirilen yeni Super Smash Bros oyununun bu yıl içinde piyasaya çıkması bekleniyordu. Buna karşın oyun 2015 yılına ertelenmiş olabilir.
 
    Bandai Namco'nun iş ilanında 2015 yılında çıkacak Smash Bros. 6'da çalışmak üzere çeşitli alanlarda çalışacak elemanlar arandığı belirtiliyor. Şu an proje üzerinde ise 120 kişi çalışıyormuş, amaç bu sayıyı 200'e yükseltmek.
 
    Diğer taraftan şu ana kadar sadece 3 adet Super Smash Bros oyunu piyasaya çıktı. Eğer Wii U ve 3DS'e gelecek oyunları da ayrı ayrı sayarsak (aslında ikisi aynı oyun ama) bile Super Smash Bros 6'ye ulaşamıyoruz. Bu da akıllara yeni bir Super Smash Bros oyunu mu planlanıyor fikrini getiriyor. Yine de kısa sürede yeni bir Smash Bros oyunu ile de karşılaşmak mümkün değil. Kim bilir belki de Bandai Namco, 6 sayısını yanlışlıkla yazdı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera super smash bros nintendo wii u 3ds
Pokemon X & Y, 12 Milyonu Geçti İngiltere'de Haftanın En Çok Satanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız