Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Run Mart Ayında Android'e Geliyor

 
   Daha öncesinde iOS için ulaşılabilir olan Super Mario Run duyurulduğu üzere Android cihazlara da geliyor ve Nintendo oyunun mart ayı içerisinde Android üzerinde çıkış yapacağını açıkladı. Net tarih verilmedi.
 
"SuperMarioRun will arrive on Android in March. You can pre-register in Google Play to be notified when it launches!"  
 
   Buradan ön kayıt yaptırabilirsiniz.
 
   15 Aralık 2016 tarihine iOS için çıkış yapan Super Mario Run'ın 4 gün içerisinde 40 milyondan fazla indirildiği haberi Nintendo tarafından paylaşılmıştı. Oyun 7-8 gün gibi bir sürede ise 50 milyon indirmeye ulaştı. Super Mario Run şu anda iOS üzerinde ücretsiz olarak indirilebilir ve 3 modun bir takım içerikleri de ücretsiz olarak denenebilir durumda. 26,99 TL karşılığında ise oyundaki 3 moda sınırsız erişim sağlanabiliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Mario Super Mario Super Mario Run IOS iPhone iPad
Path of Exile Xbox One için Duyuruldu Ultimate Marvel vs. Capcom 3 - Xbox One ve PC Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.1.2017 15:45:59

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Nesi leş gayet de güzel bir oyun olmuş. İlk başta ben de dedim bu ne yaratıkların üstünden otomatik atlıyor otomatik yürüyor bizim etkimiz ne bu oyuna diye ama her bölümde 5 tane olan özel coinleri toplamaya çalışarak oynayınca oyunun gerçek olayı ortaya çıkıyor. Her bölümde 3 tane coin seti var hepsi farklı bir oynanış tarzı katıyor bölümlere ve epey keyif veriyor. Toad rallylerde de asıl yetenek ortaya çıkıyor. Yani demek istediğim ilk bakışta hiçbir özelliği olmayan, nerdeyse ekrana dokunmadan bölüm geçilebilen bir oyun oyunun koyduğu bu farklı hedeflerle çok zevkli bir hal alıyor. Tek sorun bu kadar az bölüme tam 10 dolar istenmesi olmuş. Daha önce 10 dolar verenlere ek bölümler gelirse bu da bir sorun olmaktan çıkar.
Hocam bırakın şunu kendisi her Nintendo haberinin altına gelip saçmalıklar yazan biri.

Jack Rabbit Slims

19.1.2017 13:29:03

+1
Nesi leş gayet de güzel bir oyun olmuş. İlk başta ben de dedim bu ne yaratıkların üstünden otomatik atlıyor otomatik yürüyor bizim etkimiz ne bu oyuna diye ama her bölümde 5 tane olan özel coinleri toplamaya çalışarak oynayınca oyunun gerçek olayı ortaya çıkıyor. Her bölümde 3 tane coin seti var hepsi farklı bir oynanış tarzı katıyor bölümlere ve epey keyif veriyor. Toad rallylerde de asıl yetenek ortaya çıkıyor. Yani demek istediğim ilk bakışta hiçbir özelliği olmayan, nerdeyse ekrana dokunmadan bölüm geçilebilen bir oyun oyunun koyduğu bu farklı hedeflerle çok zevkli bir hal alıyor. Tek sorun bu kadar az bölüme tam 10 dolar istenmesi olmuş. Daha önce 10 dolar verenlere ek bölümler gelirse bu da bir sorun olmaktan çıkar.

dikiştutmazsabri

19.1.2017 07:08:01

0
ios da tutmayinca android de pazarlamaya calis bu les oyunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Run
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız