Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Party için Online Oynanış Güncellemesi Yayınlandı

 
Nintendo, Nintendo Switch için Super Mario Party'ye çevrimiçi çok oyunculu mod* ekleyen ücretsiz bir yazılım güncellemesi yayınladı.

Yazılım güncellemesini yükledikten sonra, Nintendo Switch Online üyeliğine sahip oyuncular, oyunun sahibi olan Nintendo Switch arkadaş listesindeki uzaktaki arkadaşlarıyla çevrimiçi olarak oynayabilir. Bir şifre paylaşarak diğer oyuncularla oynamak da mümkün.

Aşağıdaki oyun modlarının tümü çevrimiçi olarak en fazla dört oyuncuyla oynanabilir:
 
• Mario Party: 20 oynanabilir karakter arasından seçim yapın ve bir zar atarak çeşitli oyunlarda yarışın. Jeton kazanmak için aksiyon dolu mini oyunlara katılın ve bunları eşyalar veya Yıldızlarla takas edin. Oyunu en çok Yıldızla bitirin - diğer oyunculardan alınanlar da dahil! - kazanan tacı takar.

• Partner Party: İki oyuncu en çok Yıldızı almak için güçlerini birleştirir ve ikili olarak birlikte çalışır. Her oyuncu, akıllı stratejilerin ve dramatik düelloların yolunu açarak, Yıldızların peşinde tahtada serbestçe hareket edebilir.

• Minigames: Dahil edilen 80 mini oyunun yetmişi çevrimiçi çok oyunculu olarak oynanabilir, böylece arkadaşlarınız ve aileniz düzinelerce hızlı tempolu mini oyunda savaşabilir.

En fazla dört arkadaş veya aile üyesi, her biri bir Joy-Con kullanarak çevrimiçi olarak birlikte oynayabilir.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
PS5 Sistem Yazılımı Güncellemesi 21.01-30.10.00 Yayınlandı World of Tanks'in Evriminin Son Noktası ‘Modern Armor’ Xbox ve Playstation'da Sahneye Çıkıyor

BSC Misafiri

28.4.2021 06:09:10

0
Zaten neden multiplayer olmadan çıkarttılar, Mario Maker 2 daha geç çıktı ama birkaç içinde multiplayer geldi, bu oyunu Mario Maker 2'den çok daha eski, olumsuz yorumlar almıştı oyun döneminde...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız