Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Bros'un Nadir Bulunan Bir Kopyası 114 Bin Dolara Satıldı

1985 yılında Nintendo Entertainment System için piyasaya sürülen Super Mario Bros'un nadir bulunan bir kopyası rekor fiyata satıldı.
 
Oyun 10 Temmuz'da Dallas, Texas'ta Heritage Auctions'da düzenlenen açık artırmada 29 teklif sonucunda 114.000 dolara satıldı ve böylelikle şimdiye kadar satılan en pahalı video oyunu unvanını aldı. Bundan önce aynı oyunun bir diğer kopyası 100.150 dolara satılmıştı.
 
Ürünü koleksiyoncular için bu kadar değerli kılan şey orijinal kutusunda 35 yıl hiç açılmadan saklanmış olması ve sağlamlığının/durumunun 10 üzerinden 9.4 puan alması. Ayrıca oyunun ilk basılan sürümlerden biri ve oldukça az sayıda kişinin elinde var.
 
Super Mario Bros, bu açık artırmada yüksek fiyata satılan tek video oyunu ürünü değildi. Sega Pluto-02 konsol prototipi, Sega Saturn'ün iptal edilen versiyonunun prototipi, 84.000 dolara satıldı.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
UFC 4 PS4 ve Xbox One için Duyuruldu Far Cry 6 Fragmanı Sızdı

LEOjener

12.7.2020 12:42:51

+1
Adamlar ne güzel saklamış satıyor. Bendede vardı zamanında annem ben evlenir evlenmez çöpe atmış. Neymiş yer kaplıyormuş. Ulan bi Nintendo bi mario kaseti ne kadar yer kaplar. Bazanın altında duruyordu ne güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız