Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Bros. 35 Bugün Nintendo Switch için Çıkıyor

 
Mantar Krallığı'nın 35 yıl önce Bowser ve yardakçıları tarafından ilk kez işgal edilmesinden bu yana Mario, adil yargılamalara katlandı, ancak hiç böyle bir zorlukla karşılaşmadı. Nintendo Switch için Super Mario Bros. 35, bugün Nintendo Switch Online üyelerine hiçbir ek ücret ödemeden özel bir teklif olarak sunuluyor.
 
Super Mario Bros. 35, 35 oyunculu yeni bir şaşırtmaca ile orijinal NES oyunundan klasik platform aksiyonu sunuyor. Hepsi aynı anda Super Mario Bros. oyununda yarışan 35 oyuncudan biri olarak zamana karşı yarışın. Ayakta kalan son Mario olarak galip çıkmak için çevrimiçi bir savaşta düşmanları yenin ve rakipleri alt edin. Deneyimli oyuncular, Super Mario Bros.'un tanıdık seviyelerini yeniden yaşarken, yeni başlayanlar Super Mario Bros. yolculuğuna başlamak için bir oyuncu topluluğuna katılabilir.
 
Super Mario Bros. 35'te her oyuncu aynı zamanlanmış aşamayla başlar. Düşmanlar yenildiğinde, oyuncuya fazladan zaman verirken rakiplerin sahalarına gönderilirler. Ancak dikkatli olun, etme bulma dünyası: İyi performans gösteren herkes başka birinin hedefi olabilir. Dört tür saldırı stratejisi arasından seçim yapın ve rakiplerinizi geride bırakmak için öğeleri akıllıca kullanın ve Günlük Görevleri sık sık kontrol ettiğinizden emin olun ve Özel Savaşlara da katılın.
 
Super Mario Bros 35., Nintendo Switch Online üyelerine hiçbir ek ücret ödemeden özel bir teklif olarak bugün Nintendo Switch'e geliyor. Çevrimiçi bir savaşta 35 oyuncudan biri olarak yarışırken Super Mario Bros.'un klasik seviyelerini yeniden yaşayın. Super Mario Bros. 35, 31 Mart 2021'e kadar sınırlı bir süre için indirilip oynanabilecek.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Mario Bros. 35 Nintendo Switch
Capcom, Resident Evil 3 Remake'ten Denuvo'yu Kaldırdı Windows 10'da Xbox Game Bar'a Görev Yöneticisi Ekleniyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Bros. 35
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız