Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Lucky's Tale Switch'e Gelecek Gibi Görünüyor

 
Microsoft Studios'un yayıncılığını üstlendiği ve Playful Corp tarafından geliştirilen üç boyutlu platform oyunu Super Lucky's Tale Xbox One ve PC'den sonra Switch'e de gelecek gibi görünüyor.
 
İlk olarak, konsept sanatçısı Taylor Smith öz geçmişinde "Nintendo Switch portu için çevre içerikleri" üzerinde çalıştığını belirtti. İkinci olarak, 2017'nin sonunda Playful Corp'tan ayrılan Gearbox Software dış kaynak yöneticisi Jesse Sosa LinkedIn profilinde Super Lucky's Tale Switch versiyonuna yer verdi.
 
Şimdilik resmi bir açıklama yok.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


"Super Lucky’s Tale" aşırı iyimser, enerjik ve sevimli kahraman Lucky'nin içsel gücünü bulma ve kız kardeşinin Jinx'ten Asırlar Kitabı'nı kurtarmasına yardım etme macerasında kendisine katılacak her yaştan oyuncu için keyifli bir serüven alanı platform oyunudur. Jinx dünyayı tekrar şekillendirmek isteyen entrikacı ve esrarengiz zalimdir. Peki bunu ne sebeple yapıyor?

Yolculuk boyunca gülünç, destekleyici dostlar ve düşmanlarla karşılaşın. Lucky; Jinx'in planlarını pek yoluna sokamayan, kendi kendilerini yetiştirmiş, Jinx'in yaramaz evlatları olan kötü Pisicikler ile yüzleşmelidir. Lucky, yolculuğunda çeşitli dost ve düşmanlarla da karşılaşır. Yetiler, Tuhaf Ürkünçler, tarla solucanlarının köyü ve Asırlar Kitabı'nda yaşayan diğer renkli dostlarla buluşacaktır.

Bulmacalarla ve sinir bozucu engelli parkurlarla hünerlerinizi test edin. Lucky'nin tünel kazma hareketiyle yeni dünyaların gizemli sırlarını keşfedin. Öngörülemez tilki deliklerine dalın veya ilave ödüller için şeytani yan kamera mücadele seviyelerini deneyin.

Her yaştan ve her seviyeden oyuncunun keyif alabileceği mücadelelerle klasik platform oyunlarının çağına geri dönün.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Eski Space Soldiers Kadrosuna Yaman "yam" Ergenekon Transfer Edildi Amazon: 2018'in En Çok Satan Video Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız