Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Süper Lig Takımları FIFA World'ta Yer Alacaklar

 
     Electronic Arts bu yıl, 18 Türkiye SüperLig kulübünün, FIFA World oyununda yer alacağını açıklamaktan gurur duymaktadır. FIFA oyunlarında ilk kez, tüm Spor Toto Süper Lig futbol kulüpleri FIFA Ultimate Team’de yer alıyor.

    Türkçe olarak daha önce açtığımız Facebook, Twitter ve Youtube kanalları ile Forum sayfamız üzerinden en yoğun ve sık gelen taraftar talebi, Türkiye Ligini EA SPORTS FIFA’ya dahil etmemiz yönündeydi. Son birkaç yılda en çok talep edilen ligi nihayet oyuna dahil ettiğimiz için büyük bir heyecan duyuyoruz.

    Son şampiyonlardan Fenerbahçe ve ezeli rakipler Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor haricinde Türkiye’nin en üst kademe liginde oynayan 18 kulübün her birini oynayabileceksiniz.
Tüm kulüpler kendi orijinal amblemleri, formaları ve kadrolarıyla Eylül ayı içerisinde karşınıza çıkacak.

     Bunlara ek olarak, geçtiğimiz sezonun lider golcüsü olan Sivasspor’dan Aatif Chahechouhe, Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba ve kalecisi Tolga Zengin, Fenerbahçe’den Moussa Sow ve Diego ve de Galatasaray’dan Wesley Sneijder ve Muslera, Trabzonspor’dan Bosingwa ve Oscar gibi yıldız futbolcular, oyunun en popüler özelliği olan FIFA 15 Ultimate Team’de yer alacak.
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA Free to Play EA Sports Ücretsiz FIFA World Oynaması ücretsiz
Yulgang 2 için 500 Adet Promosyon Kodu Dağıtıyoruz Crytek, Ryse: Son of Rome'u PC için Duyurdu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SemihKovboy

7.8.2014 20:24:54

+1
o zaman fifa world türkçe fifa 15te türkçe olacak oley

rcpyksl

7.8.2014 19:44:42

0
Demek ki FIFA 15 Ultimate Team’de Tolga Zengin den başka Türk olmayacak :D

cemecem21

7.8.2014 19:32:04

0
Son şampiyonlardan Fenerbahçe ve ezeli rakipler Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor haricinde Türkiye’nin en üst kademe liginde oynayan 18 kulübün her birini oynayabileceksiniz. Şu cümledeki anlatım bozuklukları bir acayip. Saçma duruyor. Sanki süper ligde 22 takım var gibi olmuş. Ayrıca son şampiyonlardan kısmı son şampiyon olmalı. Anlamsız olmuş. Onun yerine şöyle yapsalar daha iyi olurdu galiba. Son şampiyon Fenerbahçe ve ezeli rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra Spor Toto Süper Lig'de yer alan diğer takımlarla da oynayabileceksiniz. Neden buna takıldığımı soracak olursanız EA gibi bir yapıdan bu kadar hatalı ve bu hataları saçma duran bir basın bültenini doğru bulmadım. Oyuncular konusunda şunu söylemeliyim. Ultimate Team modunu bilmiyorum ama sanırsam seçtiğimiz takıma bir kadro atayarak(o takım oyuncuları dışında) belli takım kuruyoruz. O yüzden sadece oyuncular katılmış diye anladım. Ya da o oyuncular için özel bir şeyler yapacaklar. Modu bilmediğim için bunu anladım ama sanırsam hatalıyım.

Anli123

7.8.2014 19:26:35

0
Eğer bütün oyuncular yoksa küfrederim. Gerçi öyle bir şey olmaz bütün oyuncular illa ki oluyor.

BSC Misafiri

7.8.2014 18:41:18

+1
anlayamadım yani bütün oyunlar değil sadece belli oyuncular mı var yoksa onları reklam olarak ön plana mı çıkartıyor eğer bütün oyuncular yoksa çok saçma
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA World
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız