Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SuperMassive 2.5 Milyon TL Yatırım Aldı

 
     Türkiye'nin başarılı ve ünlü elektronik spor takımlarından BAU SuperMassive, 2.5 milyon TL yatırım aldı.
 
     League of Legends oyununda rekabet gösteren BAU Super Massive, YemekSepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın ve Bahçeşehir Okulları tarafından yatırım aldı. Hakan Baş’ın 2016 senesinde kurduğu SuperMassive'in aldığı yatırım miktarı ise 2.5 milyon TL olarak açıklandı.
 
 
 
     Hürriyet Gazetesi haberine göre bugüne kadar 30 şirkete toplamda 16 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiğini belirten Nevzat Aydın, “İnsanların yaşayış şekillerinde değişiklik yaratacağına inandığım iş modellerine ve girişimcilere yatırım yapmak beni heyecanlandırıyor. ESpor sektörü bu anlamda bir süredir beni heyecanlandıran bir alan.  Özellikle son 3-4 senedir genç bir kesimin hayatının parçası haline gelmiş durumda. Böyle bir sektörü göz ardı etmem imkansızdı. Uzun bir süre sektörü ve oyuncuları gözlemledim. Şartlar olgunlaştıktan sonra gerekli adımları attık” dedi.
 
     Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel ise elektronik sporun son zamanlarda yatırım yapılabilecek en önemli alanlardan biri olduğunu belirtti ve şu anda Türkiye’de bu alanla ilgilenen 3 milyon civarında takipçi olduğunu anlattı. 
 
     Hüseyin Yücel, “Yaklaşık 2 yıl önce SuperMassive’e isim sponsoru olarak eSpor alanına giriş yapmıştık. Daha sonra Türkiye’de ilk kez Bahçeşehir Üniversitesi ile eSpor bursu uygulamasını hayata geçirdik. Şimdi de Nevzat Aydın ile yaptığımız yatırımla eSporda öne çıkıyoruz. Bundan sonraki sezonda BAU SuperMassive takımının ismi Bahçeşehir SuperMassive olacak” dedi.
 
Uygun fiyatlarla League of Legends RP almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Siegfried Soulcalibur VI için Doğrulandı PlayStation Türkiye Cory Barlog ile Bir Röportaj Gerçekleştirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Angel of the Lord

13.4.2018 02:25:29

+2
O kadar para yatırım yapıyorsa geri dönüşünü alacağını düşünüyordur da.. Nasıl alacak acaba bu işten o geri dönüşü ben onu merak ediyorum.

Guest-7A1E308D7

13.4.2018 02:09:27

+3
Saçma sapan işlerle uğraşmaya devam... Bunlarla vakit kaybetmek yerine oyun geliştirilse daha iyi değil mi ? Yazık lan 16 milyon dolar paradan bahsediliyor. Sonra oyunlar neden Türkçe değil yok yıl 2018 olmuş neden hala oyunumuz yok der ağlar durur bu şirketler... Sonra oyunlar neden 300 lira...

dikiştutmazsabri

12.4.2018 22:52:47

+1
Bumuydu derdiniz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız