Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sünger Bob'taki Patrick Karakterine Odaklanacak The Patrick Star Show Dizisi Duyuruldu

 
İlk kez 199 yılında yayınlanan ve sonrasında doğan neredeyse her çocuğun hayatında yer eden SpongeBob ya da Türkçesi ile Sünger Bob çizgi filminin en önemli karakterlerinden biri olan Patrick'e odaklanacak yeni bir dizi duyuruldu.
 
Sünger Bob'un en yakın arkadaşı olan ve aslında komedi yükünün çoğunluğunu taşıyan Patrick karakterine odaklanacak olan The Patrick Star Show dizisi duyuruldu. Dizi Nickelodeon'da yayınlanacak. Buradan da yine Sünger Bob gibi küçük yaştaki izleyicilerin ön planda olduğu bir dizi olacağını söyleyebiliriz. Sünger Bob gibi yapılırsa yine büyüklerin de izleyebileceği bir yapım olur elbette.
 
Bu dizi de Sünger Bob'un arkasında yaratıcı ekipten geliyor. Şu an için ilk sezon 13 bölüm planlanıyor. Yayın tarihi henüz belli değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri The Patrick Star Show patrick sünger bob dizi Nickelodeon yayın tarihi
Clive Barker'ın Books of Blood Kitap Serisinden Uyarlanan Filmin Yayın Tarihi Açıklandı X-Men Filmlerindeki Iceman Karakterini Canlandıran Shawn Ashmore, The Boys Dizisine Katıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız