Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Summer Games Done Quick Etkinliği, 26 Temmuz'da Başlıyor


     Speedrun videoları veya canlı yayınları genelde oyuncuların zekasına, hızına ve yeteneğine hayran kalmamıza sebep olur. Ama bazen bu videoların amacı, farklı konulara da dikkat çekmek içindir. 
 
     26 Temmuz'da başlayacak olan "Summer Games Done Quick" etkinliğinin amacı da, "Doctors Without Borders"adlı kuruluş için yardım toplamak. Bildiğiniz üzere bu kuruluş, çok zorlu şartlarda bulunan ülkelerdeki (bu savaş, kıtlık, yaygın hastalık gibi sorunların bulunduğu ve başka doktorların gitmeye çekineceği yerler oluyor) insanlara sağlık hizmeti ulaştırmak üzerine çalışıyor.
 
     "Summer Games Done Quick"etkinliği Twitch üzerinden canlı yayınlanacak ve oynanacak oyunlar arasında; Mario ve Sonic, iki Resident Evil oyunu, altı Legend of Zelda oyunu, tonla Mega Man oyunu ve son 25 senenin beğenilen diğer oyunları olacak.
 
     Etkinliğin zaman çizelgesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ayrıca etkinlikte yapılacak olan çekilişlerle verilecek olan hediyeler de var. Bunlar arasında 500GB PlayStation 4, figürler, klasik oyunlar var.
 
     Etkinliğin Twitch kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Engadget summer games done quick speedrun doctors without borders twitch
Half-Life'ın Android Tabanlı Akıllı Saatte Çalışabildiği Ortaya Çıktı Valve'dan Half Life 3 Söylentilerine Cevap Geldi

EyesNight

25.7.2015 22:10:23

+1
Hadi hayırlısı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız