Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stuntfest: World Tour için Yeni Fragman Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Pow Wow Entertainment, aksiyon yarış oyunu Stuntfest: World Tour için yeni bir fragman videosu yayınladığını bildirdi.
 
Kullanıcılar oyunu ilk oynayanlardan biri olma şansı için Steam'de kapalı beta hafta sonuna kayıt olabilirler. Ek olarak oyun 2022'de Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Oyun açıklaması

Stuntfest: World Tour'da oyuncular hedefleme özelliği olan fırlatma mekanizmaları ile araba yarışı ve ekstrem sporların birleştiği bir deneyim yaşayacak. 18 oyuncunun katılım gösterdiği bu oyunda çeşitli modlarda eleme usulü mücadeleye edebileceksiniz. Oyuncuların tek bir amacı olacak o da festivalin kazananı olmak.

Devasa festival alanı Stuntfest arenada diğer akrobasi tutkunlarıyla takılabilir, reflekslerinle hava atabilirsin. Arabanı ya da karakterini geliştirmek veya özelleştirmek için sahne arkasındaki alanı kullanabilir ve çılgın Stuntshow turnuvasının yeni galibi sen olabilirsin.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Stuntfest: World Tour yarış aksiyon
Lethal Honor: Order of the Apocalypse PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Yarış Oyunu Wreckreation Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız