Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stronghold Crusader 2 Artık DRM'siz Olarak GOG'da

 
     Firefly, GOG ile anlaşıp Stronghold Crusader 2’yi DRM’siz olarak online oyun platformu GOG Galaxy desteği de ekleyerek GOG’da yayınladı. Bağımsız geliştirici ayrıca eski ve gelecek Stronghold oyunlarını DRM’siz olarak GOG’da yayınlama planlarını açıkladı.

     Firefly Stüdyoları’ndan Pazarlama Müdürü Nick Tannahill şunları söyledi. “Amacımız çok sayıda Stronghold oyununu GOG’a getirmek. HD oyunlarımızda olduğu gibi eski bir oyunumuzu güncelleyeceğimizde onları da GOG’da DRM’siz olarak yayınlayacağız. Bu Firefly tarafından yayınlanacak tüm yeni PC Stronghold oyunları için de geçerli. GOG ile birlikte çalışmayı seviyoruz ve takipçilerimizin önemli bir kısmı oyunlarımızı DRM’siz oynamak istediklerini söylüyorlar, biz de bu talebe cevap veriyoruz. GOG Galaxy’nin çıkışı da teknik süreci bizim için kolaylaştırıyor.
 
     Stronghold Crusader 2’nin bu yeni DRM’siz versiyonu ayrıca bir yıllık ücretsiz güncellemeleri de içeriyor. Yeni özellikler arasında hayranların talepleri arasında olan klasik Stronghold Crusader harita paketi, Sandbox AI istilaları ve multiplayer için oyunculara çarpışma öncesi kuralları değiştirmeleri imkanı sağlayan gelişmiş ayarları da içeriyor. Ayrıca kullanımı tamamen isteğe bağlı olan GOG Galaxy istemcisi desteği, oyunculara güncellemeleri indirme, online multiplayer oynama, sohbet ve daha fazlasını sunuyor.

     Stronghold Crusader 2 ve tüm DLC’leri DRM’siz olarak GOG’da an itibariyle %67 indirimle satışa çıkmış durumda. İlgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
stronghold crusader stronghold crusader firefly pc rts strateji
Analiz: Sanal Gerçeklik Kask Satışları 2017'de 70 Milyonu Bulacak Fallout 4'ün Konsol Komutları Konsollara Gelmeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stronghold Crusader 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız