Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strike of Kings ile Oyuna ve Ödüle Doy

 
   Tencent ve ESL Türkiye ortaklığı ile Türkiye’de espora adım atan Strike of Kings’in ilk ve tek resmi turnuvası için geri sayım başladı! 
 
   Müziklerini dünyaca ünlü müzisyen Hans Zimmer’ın yaptığı, istediğin zaman mobil olarak her yerde oynayabileceğin, kaliteli grafikler ve kuvvetli kahramanların yer aldığı bir MOBA düşün! Bunu hem de takımınla oynayabildiğini, bir de üstüne her hafta büyük ödüller kazanabileceğini hayal et! 
 
   Aklına ne geldi? Strike of Kings!

   Mobil ortamda sizlere benzersiz MOBA deneyimi sunan Strike Of Kings, takım oyunu ve esporu teşvik edecek Go4StrikeofKings’e start veriyor. Sadece rekabet değil ödüller de büyük! Cep telefonunuzla oynayacağınız oyunlarla harika bir serüvene katılabilirsiniz.

   Eğer birbirinden güçlü kahramanlardan oluşan 5 kişilik bir ekibin varsa işte içinde yer alman gereken turnuva! 2 Nisan itibarıyla, her hafta sonu Pazar günleri saat 14:00'da turnuvalar başlıyor ve üç ay boyunca her Pazar devam edecek.
 
   5v5 Büyük Savaş -Antaris Savaş Alanı- haritasında gireceğin mücadelede karşına kuvvetli ekipler çıkabilir ama sakın pes etme! Çünkü bu turnuva her hafta sonu Pazar günleri tekrar ve tekrar düzenleniyor! O hâlde şimdi yapacağın ilk şey; kendine 5 kişilik bir takım oluşturmak! Ardından hemen ESLPlay sistemine girip kaydını yaptırmak. 
 
   Go4StrikeofKings Nedir?

   Go4StrikeofKings, Türkiye'de bir ilk olarak başlayan, haftalık en popüler ve bol ödüllü Strike of Kings turnuva serisidir. Beğeniyle oynadığın oyunu şimdi 5 kişilik ekibinle bir takım olarak oynama zamanı!

   Strike of Kings severlerin büyük bir beğeniyle oynadığı, en büyük ödüllerin olduğu ve sadece katılım göstererek bile kazanacağın hediyelerin yer aldığı turnuvalar, sadece pazar günleri yapılır. 5v5'lik takımların mücadele ettiği turnuva serisinde, haftalık ödüller ile birlikte Go4 Puanı da toplayarak, Ayın En İyi 8 Takımından biri olursunuz ve Aylık Final'de de mücadele etmeye hak kazanırsınız. Hem haftalık ödüller hem de Aylık Turnuva Finalindeki büyük ödüller sizi bekliyor! Parmaklarının ucundaki kahramanı, rekabetteki en uç noktaya taşıma zamanı!
 
Go4StrikeofKings Turnuvaları hakkında detaylı bilgi için:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Strike of Kings oyun moba mobil oyun 5v5
ASUS Republic of Gamers, Join the Republic: Outshine the Competition Oyun Etkinliğini Duyurdu Kinguin ve İninal’dan Bahar Kampanyası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mypsnpr

1.4.2017 19:02:15

0
Mobilde yapılabileceğine inanmadığım , son derece tatminkar bi moba deneyimi sunuyor oyun. Arkadaşınızla otobüs beklerken mesela 10 15 dakika bi moba oynadığınızı düşünün. Türü sevenler için bulunmaz nimet. Ortalama bir maç 7 mb mobil veri tüketiyor

dogac-gs

1.4.2017 15:17:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @RASYONALIST Aynen,senin gibi üstün zekalılar için yapmışlar oyunu zaten. Dandik lol çakması derken lol e iyi bi oyunmuş gibi dedim sandın herhalde. LoL de gördüğün en dandik oyunlardan birisi :) Himayesi altında olması da aynı konsepti ısıtıp yeniden önüne sürme hakkını doğurmuyor ayrıca. Hadi ikile şimdi
ya tüm oyunlara antipatisi olan birisin ya dota2 milliyetcisisin ya da WoW oynayan 'old but gold' anlayışını benimseyen tayfadansın oyunu neden kötülersiniz anlamıyorum. oyuncu kitlesi yüzünden kötülüyorsan evet sonuna kadar haklısın ama başka türlü oyuna laf atman çok saçma bence. bu arada bilgisayarda oynanan bir oyunu telefona ve tabletlere işlemek çok büyük ve yapılması gereken bi işti adamlar ne güzel yapmış işte. elin amerikalısı oyun yapıyor neyi tartışıyoruzki?

BSC Misafiri

1.4.2017 12:15:52

+1
@RASYONALIST Aynen,senin gibi üstün zekalılar için yapmışlar oyunu zaten. Dandik lol çakması derken lol e iyi bi oyunmuş gibi dedim sandın herhalde. LoL de gördüğün en dandik oyunlardan birisi :) Himayesi altında olması da aynı konsepti ısıtıp yeniden önüne sürme hakkını doğurmuyor ayrıca. Hadi ikile şimdi

RASYONALIST

31.3.2017 21:38:01

+4
lol çakması değil lolün sahibinin himayesi altında zaten oyun. aklı yok fikri var.

BSC Misafiri

31.3.2017 21:29:30

0
Ne reklam yaptılar şu oyuna arkadaş. Bilboardlarda bile var yav. Dandik LoL çakması bi oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Strike of Kings
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız