Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter V: Champion Edition için Seth Duyuruldu; Gill Bugün Dövüşe Katıldı

 
Capcom, Street Fighter IV boss karakteri Seth'i Street Fighter V: Champion Edition için duyurdu. 14 Şubat 2020'de çıkacak.
 
Daha önce duyurulan karakter Gill ise bugün itibarıyla çıkış yaptı. Gill ile birlikte “Sun Chase Moon” dövüş sahnesi, yeni V-Skill'ler ve dövüş sisteminde çeşitli denge ayarlamaları da bugün yayınlandı.
 
Gill ve “Sun Chase Moon” dövüş sahnesi dijitalde Street Fighter V: Arcade Edition'ı Champion Edition'a yükselten kullanıcılar için ücretsiz erişilebilir durumda.
 
Street Fighter V: Champion Edition kutulu sürümü 14 Şubat 2020'de $29.99 fiyattan PlayStation 4 ve PC için çıkacak. Dijitalde Street Fighter V: Arcade Edition sahipleri  $24.99 karşılığında oyunlarını Champion Edition'a yükseltebilir.

Capcom Cup 2019 fragmanını ve Seth oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Haftanın Espor Gündemi: 25 Samurai Shodown DLC Karakteri Wan-Fu 18 Aralık'ta Çıkacak

BSC Misafiri

16.12.2019 21:09:13

0
Ono çok yanlış yapıyor karakter oylaması yaptığında Seth çok geriletseydi yani çoğu kimse istemiyordu. Buna rağmen getirilmesi gereken karakterler yerine istediğini ekliyor. Umarım hiç satmaz benden tavsiye kimse de almasın para tuzağıdır ve online kötü. Son 2 yılda 1 milyon satmadı oyun düşünün sf bu. Yeni oyunu bekleyin MK veya tekken alın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız