Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6'ya Yeni Karakter Ekleniyor: Ken, Blanka, Dhalsim ve E. Honda

 
 
Capcom, 7 Ekim - 10 Ekim tarihleri arasında Street Fighter 6 için PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için kapalı bir beta testine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Beta başvuruları resmi web sitesinde mevcut.
 
Kapalı beta testinde çapraz oyunun yanı sıra sekiz oynanabilir karakter ve şu modlar yer alacak: Sıralamalı Maç, Günlük Maç, Battle Hub Match, Açık Turnuva, Extreme Battle, Game Center ve Eğitim Modu. 
 
Capcom ayrıca oyunun World Tour, Fighting Ground ve Battle Hub oyun modlarını, yeni gerçek zamanlı yorumcular Kosuke Hiraiwa ve Demon Kakka'yı gösteren ve kapalı beta testini duyuran yeni fragmanlar yayınladı. 
 
Street Fighter 6, 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videoları
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
Capcom, Aksiyon Oyunu Exoprimal için Hikaye Fragmanı Yayınladı Call of Duty: Modern Warfare II'nin Multiplayer Modu Tanıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Punisher155

17.9.2022 20:24:26

0
Ken özellikle bir önceki oyuna göre de bakarsak muhteşem olmuş. Tüm karakterler bu sefer çok daha havalı modellenmişler. Sonunda oynamaya değer taş gibi bir oyun geliyor. Umarım Ken'in klasik kırmızı kostümünü de görürüz çünkü Ryu, Chun-Li ve Guile'ın klasik kostümleri gösterildiğinde baya iyi duruyorlardı, eminim Ken de klasik kostümüyle çok daha iyi gözükecektir.

Zebercet

16.9.2022 15:33:40

0
Kim bu karakterler hicbirini tanimiyorum.

Leona Heidern

16.9.2022 15:03:06

+1
Hakan getirecekler bu sefer büyük ihtimal, 3 ay önce gösterdikleri trailer deki billboard hakan easter eggs vardı. Sızdırılan çıkış karakterleri arasında yoktu fakat DLC ile sonradan getirebilirler.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

mehmetalpertr

16.9.2022 14:10:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu karakterler zaten olması gereken karakterler değil mi. Street Fighter deyince akla ilk bunlar gelir. Capcom farklı bir şeyler mi deniyor.
Çoğunu SFV de para ile sattı Capcom.

BSC Misafiri

16.9.2022 13:06:54

0
Bu karakterler zaten olması gereken karakterler değil mi. Street Fighter deyince akla ilk bunlar gelir. Capcom farklı bir şeyler mi deniyor.

İhsanblack02

16.9.2022 12:34:21

0
Çok güzel. Oynaması zevkli bir Hakan Pehlivan ve müzik ve güzel bir Türk Stage eklense de oyunu zevkle oynasak. Şuan ki sahneleri çok beğendim çin sahnesi olsun sonra 2 eski sahneyi yenileyip eklemişler. Helal
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız