Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 için açık beta testi duyuruldu! İşte tarihler

 
 
Capcom, 19 Mayıs TSİ 10:00 ile 22 Mayıs TSİ 10:00 arasında Street Fighter 6 için gerçekleştirilecek olan açık beta testini duyurdu. Açık beta testi PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformları için geçerli olacak. Tüm oyuncular bu açık beta sürecine katılım sağlayabilecek ve oyunu oynayabilecek.
 
Açık beta test içeriği de belli oldu
 
 
 
Capcom diğer taraftan Street Fighter 6 için yapılacak açık beta testinin içeriğini açıkladı. Oyunun bu açık beta testi içerisinde daha önce gerçekleştirilen kapalı beta testinde yer alan özellikler bulunacak. Yani açık testte sekiz oynanabilir karakter ve Dereceli Maç, Basit Maç, Battle Hub Match, Açık Turnuva, Extreme Battle, Game Center ve Eğitim Modları yer alacak.
 
Diğer taraftan oynanabilir karakter arasında:
 
- Chun-Li
- Guile
- Jamie
- Juri
- Ken
- Kimberly
- Luke
- ve Ryu bulunacak.
 
Oynanabilecek arenalar içerisinde ise:
 
- Carrier Byron Taylor
- Genbu Temple
- Metro City Downtown
- The Macho Ring
- Tian Hong Yuan
- ve Training Room yer alacak.
 
Oyunu ilk kez oynadığınızda Battle Hub'da görünen avatarınızı özelleştirebileceksiniz. Daah sonra yapılacak olan Kapalı Beta esnasında avatarlar kaydedilemeyecek veya daha önceki kayıtlarınız yüklenemeyecek.
 
Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Street Fighter 6 açık beta testi duyurusu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
Switch konsol satışları artmaya devam ediyor! 125 milyona ulaştı! Activision Blizzard: PC platformu konsolların önüne geçti!

BSC Misafiri

11.5.2023 10:11:06

0
Street Fighter 5'den gram zevk almamış birisi olarak Street Fighter 6'nın demosunu oynadım ve gerçekten hatalarından ders çıkartarak oynanışı derinleştirecek mekanikler, serbest alanlarda dolaşıp sokakta dövüş yapabildiğimiz story modu'nu görünce gerçekten Capcom son zamanların en iyi geri döşünü yaptı. Capcom'u tebrik etmek lazım hep doğru hamleler yapıyor (RE3 Remake'ı saymazsak...) Her çeşit oyuncu için 3 tane kontrol şeması var. Birincisi klasik kontrol tamamıyla Street Fighter'ı ilk çıktığı zamanlardan beri oynayan insanlar için (ben bu kategoriye girmesemde en özgür hissettiğim kontrol şeması bu oldu.). Diğeri modern kontrol şeması, bunda bazı hareketleri basit tuşlara atamakla birlikte bazı kombolarda da yapay zekâ yardım ediyor. En sonuncusu otomatik kontrol şeması tamamıyla daha önce dövüş oyunu oynamamış, hiç bir komboyu aklında tutarak yapmadan rastgele tuşlar spamlayanlar için yapay zekâ desteği ile farklı hareketler yapmasını sağlayan kontrol şeması :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız