Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 için Yeni Gerçek Zamanlı Yorumcu Geliyor: Thea Trinidad

 
 
Japonya merkezli geliştirici ve yayıncı Capcom tarafından oyunculara sunulacak olan dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda oyuna profesyonel güreşçi Thea Trinidad'ın gerçek zamanlı yorumcu olarak katılacağı açıklandı. 
 
Gerçek zamanlı yorum mekaniği, tıpkı gerçek bir turnuva izliyormuş gibi ekranda neler olup bittiğini anlatan yorumculardan oluşuyor. WWE Süper Yıldızı Zelina Vega olarak da bilinen Thea Trinidad, oyun içi yorumcu kadrosunun en yeni üyesi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Serinin yeni oyunu 2 Haziran'da geliyor
 
 
 
Köklü dövüş serisinin yeni oyunu Street Fighter 6, 2 Haziran 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. 6. oyun, 35 yıl önce çıkış yapan ve o zamandan bu yana 47 milyondan fazla satmış olan Street Fighter serisinin devamını temsil ediyor.
 
Capcom'un tescilli RE Motoru tarafından desteklenen Street Fighter 6, Fighting Ground, World Tour ve Battle Hub dahil olmak üzere üç farklı oyun modunu bünyesinde barındırıyor. Oyun, yeni oyun sistemlerini ve geliştirilmiş görselleri içeriyor.
 
Street Fighter 6, önceki oyunların temel modlarını (Arcade Modu, çevrimiçi maçlar, Eğitim Modu, yerel savaşlar ve daha fazlası) Fighting Ground deneyimiyle birleştiriyor. Ryu ve Chun-Li gibi ikonik Savaşçıları bünyesinde barındırıyor. 
 
Street Fighter 6 - Gerçek zamanlı yorumcu Thea Trinidad fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
Bethesda, Redfall’un PC Sistem Gereksinimlerini Açıkladı: En Az 16 GB RAM Life is Strange Geliştiricisi DON’T NOD Ekibinden Yeni Oyun Geliyor! İlk Görsel Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız