Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strateji RPG Wintermoor Tactics Club PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

 
Yayıncı Versus Evil ve geliştirici EVC, akademi temalı strateji rol yapma oyunu Wintermoor Tactics Club'ı PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu.

İlkbahar 2020'de çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Alicia'nın prestijli Wintermoor Akamisi'nde arkadaş edinmesi zaten yeterince zordu ve üstüne bir de tüm okul kartopu turnuvasına katılmaya karar verince daha da zorlaştı. Şimdi Alicia'nın nerd'lerden oluşan küçük Taktikler Kulübü üyelerinin hepsi birer kahramana dönüşmeli yoksa ayrılmak zorunda kalacaklar.
 
Bu taktiksel rol yapma oyununda, Kulüpler Savaşı'nın arkasındaki şeytani gerçeği ortaya çıkarın. Stratejik azminizi garip ve renkli karakterlere karşı test edin ve yeni arkadaşlar edinmeyi de unutmayın. 
 
40'tan fazla savaş, yedi oynanabilir karakter, bu karakterler için yükseltmeler ve görsel roman tarzında grafikler sunar. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wintermoor Tactics Club Versus Evil EVC akademi temalı strateji rol yapma oyunu PS4 Xbox One Switch PC
Monster Hunter World: Iceborne Üçüncü Güncellemesi Raging Brachydios ve Furious Rajang'ı Ekleyecek Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1628

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wintermoor Tactics Club ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız