Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strateji Oyunu Men of War II Ertelendi

 
 
Best Way tarafından geliştirilen ve Fulqrum Publishing tarafından yayınlanacak olan strateji aksiyon oyunu Men of War II, 2023 yılına ertelendi. Bu ekstra geliştirme süresi, Best Way ekibinin çok sayıda yeni içerik eklemesine olanak tanıyacak. Oyuncular artık çok talep edilen ve istenen bağımsız ana modu ve yeni görevleri bekleyebilir.
 
Best Way ekibi bu boş süre zarfında oyunun birçok özelliğini geliştirecek. Bu süreçte kullanıcı arayüzü geliştirilecek, görevler eklenecek ve daha fazlası oyuna dahil edilecek.
 
Çok beğenilen RTS oyununun merakla beklenen devamı Men of War II, tarihsel doğruluk ve aksiyon yüklü oynanışa 2. Dünya Savaşının Doğu ve Batı Cephelerinde yeni birlikler, bölgeler, harekatlar ve oyun modları ekliyor. Men of War II’nin sunduğu özel seviye ve mod tasarım araçları ile kendi savaş senaryolarınızı oluşturup paylaşabilirsiniz.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon pc Men of War II
The Callisto Protocol Ray Tracing Teknolojisine Sahip Olacak mı? Call of Duty, Birkaç Yıl Daha PlayStation Konsollarında Kalıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Men of War II
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız