Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 18 Mart 2022'de Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Team Ninja, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin'in 18 Mart 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. 11 Ekim'e kadar PlayStation 5 ve Xbox Series için ikinci bir deneme sürümü mevcut.
 
Oyun hakkında
 
Mücadelelerinin anısını gömmüşler yüreklerine...

Acımasız savaşlara atıl ve birçok farklı yöntemle düşmanlarını alt et. Oyunda birden fazla zorluk seviyesi ve ekibini özelleştirmeni sağlayacak birçok farklı iş ve silah bulunuyor. Böylece nasıl oynamak istediğine sen karar verebilirsin.

Kristallerin ışığını geri getirmek barışı da getirecek mi, yoksa karanlığın yeni bir yüzü mü ortaya çıkacak? Ya da belki de bambaşka bir şey seni bekliyordur.
 
Bu amansız aksiyon RYO'sunda, Jack sayısız zorlukla mücadele etmek zorunda kalacak. Kristallerin ışığının, karanlığın fethettiği bir krallık olan Cornelia'yı aydınlatmasını istiyorsa savaşmaktan başka çaresi yok. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera aksiyon rpg
Final Fantasy VII: The First Soldier için Yeni Fragman Yayınlandı Echoes of Mana 2022 Baharında Geliyor

BSC Misafiri

2.10.2021 11:25:26

0
chaos bunu beğendi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız