Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stranger Things VR Sanal Gerçeklik Başlıkları için Duyuruldu

 
 
ABD yapımı bilim kurgu korku türündeki dizi olan Stranger Things'ten ilham alan yeni bir oyun geliyor. VR başlıklara gelecek olan bu yapım yayıncı Netflix ve geliştirici Tender Claws tarafından oyun severlere sunulacak. Stranger Things VR olarak adlandırılan bu yeni oyun 2023 kışında sanal gerçeklik platformları için piyasaya sürülecek.
 
Netflix ortaklığında yeni bir VR oyunu 
 
 
 
Sanal gerçeklik başlıklarında yer alacak bu yeni Stranger Things macerasında Vecna karakteri olarak oynayacağız. Oyunda büyük bir maceraya atılacak ve gerçeklerin peşinde koşacağız. Aynı zamanda Eleven ve Hawkins'ten intikam alma arayışına gireceğiz, zihinleri istila edin ve kabuslar yaratacağız. 
 
Stranger Things VR, Tender Claws tarafından geliştiriliyor ve 2023 kışında sanal gerçeklik platformlarına gelecek. Oyun psikolojik korku - aksiyon deneyimini bizlere sunacak. 
 
Stranger Things VR duyuru fragmanı
 
Stranger Things VR için yayınlanan duyuru fragmanında büyük bir saat karşımıza çıkıyor. Saate yaklaştıkça gerçeklik kırılıyor ve hayallerin gerçekleştiği bir dünyaya adım atıyoruz. Daha önce gördüğümüz şeylere hiçbir şekilde benzemeyen bu dünya, bizlere tuhaf yaratıkları sunuyor.  
 
İşte duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Netflix Netflix Türkiye haberler
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesinde CoD: MWII Yine ilk Sırada Black Clover Mobile: Rise of the Wizard King Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Netflix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız