Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stone Age Begins için Ön-Kayıtlar Açıldı + Netmarble’ın Final Shot’ı Tüm Dünyada

 
   Netmarble’ın Sıra Tabanlı RPG’si Stone Age Begins
için Ön-Kayıtlar Açıldı
 
    Netmarble Games, bugün sıra tabanlı RPG’si Stone Age Begins’in resmi internet sitesini (http://stoneage.netmarble.com/) açtığını ve ön-kayıtlara başladığını açıkladı.
 
   Stone Age Begins, sevimli dinozor karakterleri toplayıp yetiştirme keyfiyle sıra tabanlı RPGlerin stratejik yönünü bir araya getiriyor. Stone Age Begins aynı zamanda, gerçek zamanlı ekiplerden özel zindanlara hatta lonca akınlarına kadar işbirliği ve rekabetin tadını ayrı ayrı yaşatan çeşitli içeriklere de sahip.
 
   Stone Age Begins ile ilgilenen oyuncular, bugün açılan resmi internet sitesinden ((http://stoneage.netmarble.com/) Arena, Fetih, Yakalama ve Akın bölümleri ile ilgili tanıtım kliplerini izleyebilirler. Ayrıca aynı site üzerinden ön-kayıt etkinliğine katılıp oyunun açılışı ile birlikte tüm katılımcılara Netmarble tarafından verilecek olan 300 oyun içi kristalinden de faydalanabilirler. 
 

   Netmarble’ın Final Shot’ı Tüm Dünyada!
 
 
 
   Kolay oynanış özelliğiyle dikkat çeken Final Shot, bir mobil oyundan beklenenleri aşıp mobil cihazlarda otantik bir FPS oyun deneyimi yaşatıyor. 
 
   Geleneksel FPS aksiyon oyunlarında olduğu gibi Final Shot’da da karakterin dört yöne serbestçe hareket edebilmesinin yanı sıra koşma özelliği de bulunuyor. Oynaması kolay bir FPS oyunu olan Final Shot, özel yakın menzil, oto-hedefleme sistemi ve arkadan saldıran rakiplere tek bir dokunuşla dönmeyi sağlayan “İntikam” özellikleri sunuyor. 
   
   Çok sayıda savaş modu, dört sınıfa ayrılmış (piyade tüfeği, keskin nişancı tüfeği, tabanca ve bıçak), 200 gerçekçi silah ve beş farklı harita içeren Final Shot’da, her biri 13 aksesuar taşıyabilen 8 farklı karakter bulunuyor. Mevcut 3 farklı oyun çeşidi (Tekli, Klan ve Grup) bulunan Final Shot’ın Standart PvE modlarının yanında Ölüm Maçı, İmha ve Yıkım, Tekli Sıralama Maçları, Bıçak Maçları ve Ebeleme gibi PvP modları da gelecek güncellemelede oynanabilir hale gelecek.
 
   Klanlar için minimum seviye gereksinimleri ve kısıtlamaları bulunmayan ve Final Shot’da, oyuncuların kolayca klanlara katılmaları ya da kendi klanlarını oluşturmalarına olanak sağlanıyor. Gerçek zamanlı 5’e 5 klan maçları, klan görevleri, katılım ödülleri ve klan ligi gibi çeşitli klan içerikleri Final Shot oyuncularını bekliyor. Ayrıca, klan üyelerinin birbirleriyle iletişim kurması için akıllı sohbet ve iki haftada bir değişen sezonları ile klan sıralaması da oyunda yer alıyor. 
 
   Oyunu buradan indirebilirsiniz. 
 
 BASIN BÜLTENİ

Bu haberin bağlantısı
URL
Netmarble Games Mobil Oyun Android Stone Age Begins Final Shot
ReCore - 15 Dakikalık Oynanış Videosu Halo Wars 2'den Oynanış Videosu Paylaşıldı + Geliştirici Ekip Yeni Bir Modun Sinyalini Verdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız