Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steve Ballmer'dan Natal Övgüsü


 
     Microsoft denilince ilk akla gelen isimlerden olan Steve Ballmer, kendisi için bu yıl piyasaya sürecekleri en etkileyici yapımın Natal olduğunu söyledi. 
 
     Natal'ı bu kadar etkileyici bulmasının nedenini sadece oyun dünyasına hitap etmemesine bağlayan Ballmer,  açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:
 
    "Bu teknolojiyi Natal olarak adlandırıyoruz. TV önünde duran küçük bir kamera ve mikrofondan oluşuyor. Eğer TV'ye kontrol etmek istiyorsanız, kumanda veya o büyük şeylerden almanıza gerek yok. Eğer Tv kanallarına bakmak istiyorsanız, sadece işaret edin, cihaz sesinizi ve işaretlerinizi tanıyacaktır..."
 
     Anlaşılan Microsoft, Natal'ı sadece oyun dünyasında kullanma niyetinde değil. TV'lerle de uyumlu halde piyasaya sürme olasılığı nedir bilemiyorum, ama Steve Ballmer da (her ne kadar kendi şirketlerine ait bir cihazı övse de) Natal'dan umutlu olduğuna göre oldukça iddialı olmalılar.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Natal Xbox 360 Steve Ballmer Microsoft
Vanquish'ten Yeni Görüntüler Yayınlandı ModNation Racers'ın Yeni Videosu Yayınlandı

HyDro-X-GEN

28.4.2010 13:56:36

0
Nataldan benimde beklentilerim büyük büyük bi merakla BEKLİYORUZ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız