Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stellar Blade için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Shift Up ekibi çıkışı yaklaşmakta olan aksiyon-macera oyunu Stellar Blade için yeni bir dizi 4K ekran görüntüsü yayınladı. Bu ekran görüntüleri ana kahramanın yanı sıra oyunun bazı ortamlarını da gösteriyor.
 
Stellar Blade'de oyuncular güçlü kahraman Eve rolünü üstlenecek. Oyuncular yol boyunca yoldaşlarıyla güçlerini birleştirecek ve zorlu maceraya karşı mücadele edecek. 
 
Stellar Blade, Unreal Engine motorunu kullanıyor. Diğer teknik unsurların yanı sıra oyunda performans yakalama gibi teknolojiler yer alacak.
 
Shift Up, bu oyunu 2023'te piyasaya sürmeyi planlıyor. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Stellar Blade
Diablo IV'ün Açık Betası 2023'ün Başlarında Başlıyor Rockstar, GTA VI Sızıntıları Kabul Etti: Hayal Kırıklığına Uğradık!

BSC Misafiri

20.9.2022 23:13:51

0
japon firmaları kapatan firmaya bak sen gitmiş beklediğim oyunu almış.god of war dışında hack and slash oynamayan tayfaya bunu satamazsın .umarım çok satmazda görürsünüz.ilk duyurulduğunda pcyede çıkacak dendi .umarım ilerde çıkarda oynarım çıkmazsada izleriz sorun değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız