Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steep: Road to the Olympics İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

 
     Önümüzdeki Şubat ayında Güney Kore'de gerçekleşecek kış olimpiyatları öncesinde Steep için Road to the Olympics tanıtım videosu paylaşıldı.
 
     Ekstrem sporlar yapmanıza olanak tanıyan yapısıyla görücüye çıkan Steep yeni genişleme paketiyle birlikte kış olimpiyatlarındaki branşlara ev sahipliği yapacak. Oyuna yeni bir hikaye modu, freestyle turnuvaları, önemli olimpiyat sporcularından branşlar hakkında bilgi ve ipuçları, farklı branşlar için online liderlik tabloları gibi özellikler getirecek. Ayrıca bu güncellemeyle birlikte oyuna yeni bir dağ ekleniyor! Yeni atraksiyonlar deneyebileceğiniz, keşfe çıkıp farklı noktalarında farklı branşlarda dereceler yapabileceğiniz bu dağ Japonya'da yer alıyor. Benzer rampalarda veya yamaçlarda gezinmekten sıkıldıysanız bu yeni yerleşkeyi keşfetmek oldukça keyifli olacaktır.
 
     Steep Road to the Olympics, 5 Aralık'ta çıkışını yapacak ve eğer Steep Winter Games Edition ya da Gold Edition sahibiyseniz ücretsiz olarak erişebileceksiniz. Road to the Olympics tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak blog.ubi Steep Ubisoft açık dünya wingsuit snowboard PS4 XBOX ONE PC
Super Mario Odyssey'in Mağaza Demosuna Speedrun! Warframe'in Plains of Eidolon Genişleme Paketi PC Çıkışını Yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steep
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız