Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steel Battalion'da Joy Pad de Kullanacağız

Steel Battalion: Heavy Armor'u From Software'in geliştirmesi umutlarımızı arttırıyor

     From Software tarafından Xbox 360'a özel olarak geliştirilen Steel Battalion: Heavy Armor'un kontrol yapısı ile ilgili yeni açıklamalar yapıldı. Sadece Kinect'i kullanarak oyunu oynamamız mümkün olmayacak.
 
      Yetkililerin açıklamasına göre Kinect'i kullanarak Vertical Tank'ı (VT) çalıştırabilecek, kaldıraçları kontrol edebilecek, paneli kontrol edebilecek veya VT'den çıkabileğiz. Yani Kinect oyunda bir hayli aktif bir görev alacak, ama bu oyunu oynamak için yeterli değil.
 
     Oyun sırasında aynı zamanda standart kontrolcüye de ihtiyacımız olacak. Bu kontrolcü ile ise savaşlarda hedef alma ve ilerme işlevlerini göreceğiz. Aslında Kinect sadece yardımcı görevde olacak.
 
      2012 yılında piyasaya çıkacak oyunun Kinect sahipleri tarafından büyük ilgi görmesini bekliyoruz. Özellikle Hardcore oyuncular için yüksek kalitede bir yapım yolda gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Steel Battalion aksiyon Mech Capcom From Software Kinect
Dark Souls'un Giriş Videosu Yayınlandı Assassin’s Creed: Revelations Ultimate Bundle?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FullHD

20.4.2012 22:49:16

0
Takip

x.InfecteD.x

26.8.2011 04:01:48

0
Üstteki 3 kişinin aynı kişi olduğunu düşünmeye başladım :D

BSC Misafiri

26.8.2011 03:54:37

0
bence gereksiz şeyler değil kinecti her tür hardcore oyunda kullanmak mmkün;ful olmasada bicok yerde yardımcı rol üstlenirse kinect sahiplerini ayrı kılar örnek mass efect3'ün xbox vers.nunda kinect voice desteği olması diğer platfrmlara oranla çok büyük bir artı(hele ki bi Rpg oyununda)

BSC Misafiri

26.8.2011 00:58:51

0
bide bu oyuna kinect oyunu derler sonra böyle bir oyunda ateş etmek nişan almak için joystick kullanılcaksa kinect çok gereksiz işlevleri görcek oyunda hiç olmasa daha iyi olurmuş şimdi millet gerek gereksiz şeyler için tv karşısında hoplayıp zıplıcak

BSC Misafiri

25.8.2011 23:18:49

0
aslında bu şekilde olursa acaip oyunlar çıkabilir belli yerlerde kinect sayesinde muthiş aksiyonlar gorurken bazen de joypadle daha kalite ve gerçekçi savaş dinamiklerinin içinde olabilriz,merakla bekliyorum

tnszfr

25.8.2011 21:42:31

0
ikisini de çok iyi uydurmaları gerekir öyle kontrolcüyü al ilerle sonra elinden bırak oyna mantığıyla olursa çok saçma olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steel Battalion: Heavy Armor
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız