Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'de Alpha Protocol Alana Space Siege Ücretsiz


 
    Başarılı RPG oyunları ile ünlü Obsidian Entertainment'in Mayıs ayının sonlarında çıkması beklenen aksiyon-RPG oyunu Alpha Protocol'ün yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Michael Thortonadlı ajanı yöneteceğimiz oyunda ateşli silahlar ve yakın dövüş elementleri de bulunacak. Gizlilik unsurlarının da önplanda olacağı söyleniyor. 
 
     Şu sıralar Fallout New Vegas'ı da geliştiren Obsidian Entertainment'in Alpha Protocol'deki performansı merak konusu. PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak oyunun yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ayrıca Steam'de Alpha Protocol'ün önsipariş alımına başlandı. 49.99 dolar olarak satılan oyunu önsipariş ederseniz yine Sega tarafından dağıtımı yapılan 2008 yılında piyasaya çıkmış Space Siege'e ücretsiz sahip olabileceksiniz. İnceleme notlarına göre Space Siege ortalama kaliteye sahip bir oyun.
 
     Alpha Protocol'ün önsiparişinin yapıldığı Steam sayfasına  buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg action pc ps3 xbox 360
Altın kaplama Xbox 360! iPad ile Arcade Oyun Keyfi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alpha Protocol
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız